2777
2789
عنوان

دوستای عزیز کسی مبل چرم داره یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 22 پست
خواهش میکنم عزیزم، جنس چرمش خوبه؟ سفارش دادی یا آماده گرفتی؟

فقط یکی از سه نفره هاش چرمش زیاده پشتیبانی چرم چستره با پارچه ترک ترکیب شده .تکی هاشم گوشه هاش چرمه

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

چرمش نرمه براق نمونه رو از نزدیگ دیدم با تغییرات سفارش دادم درست کنن.۳۰ تومن شد هزینه ش

اینجوری بهتره، آدم‌خودش چرم رو دیده باشه خوبه، ما هم اون زمان ۳۰ سال پیش مادرم واقعا با کلی زحمت اینا رو سفارش داد، هر روز باید میرفت بازار بزرگ دنبال چرم، چرمش رو خرید و داد برامون درست کردن، مبلش ترکیب چرم‌و چوب و حصیر هست، خیلی جالبه، مال شما کلاسیکه یا راحتی؟

... و من به تو ایمان دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری بهتره، آدم‌خودش چرم رو دیده باشه خوبه، ما هم اون زمان ۳۰ سال پیش مادرم واقعا با کلی زحمت این ...

ترکیبیه .بیشتر راحتی حساب میشه یه ست پنج نفره س.یه سه نفره هم جدا سفارش دادیم .چرمی که مادرتون گرفتن طبیعی بود ؟

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

ترکیبیه .بیشتر راحتی حساب میشه یه ست پنج نفره س.یه سه نفره هم جدا سفارش دادیم .چرمی که مادرتون گرفتن ...

بله طبیعی، ۲۰ سال بعد که عوض کردیم و مصنوعی کردیم اون ست اولی رو، خیلی زور خراب شد، الان پارچه ای هست

امیدوارم خوب بشه خیلی استرسشو دارم .به نظرت چرم مشکی با پارچه ی سبزتقریبا تیره خوب میشه؟

انشاله که حتما خوب میشه، به نظرم خوب بشه، ولی چزم مشکی خیلی حساستره، باید خیلی بیشتر مراقب باشید، و فکر کنم زودتر خراب بشه