2777
2789
عنوان

پدری که نداشتم

68 بازدید | 5 پست

احساس میکنم خیلی تنهام. یعنی آنقدری که من تنهایی کشیدم توی یسری شرایط هیچ کدوم از اطرافیانم نکشیدن.

بابام مردخوبی هست ولی خیلی بد برخورد می‌کنه بامن. اصلا رفیق نیست برام. حتی پدر به اون معنا هم که پشتیبان و پناهم باشه نبوده هیییییچ وقت.

با مردم خوبه و مدارا می‌کنه ولی منو زجر میده. عروسی دوسش رفتیم یه جای پرت و داغون آنقدر خوب و خوشحال بودم من. عروسی دوست من اشتباه کردم بردمش انقدرررر غر زد من با کلی آرایش داشتم گریه میکردم تو ماشین. رسیدیم تو باغ بلند بلند می‌گفت چرا قاطیه این چه لباساییه پوشیدن مردم.

خیلی از درونم خالی و تهی ام. خیلی حس پوچی میکنم.ارزومه ازدواج کنم برم ازین خونه

راه حل و ترحم نمیخوام چون بعضیاتون واقعا چرا و پرت کامنت میذارین فقط اومدم بنویسم خالی شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نه توبچگی نه توازدواج نه توشرایط خاص هیچ وقت وجودپدرروحس نکردم اصلاانگاریتیم بود

والا منم همین حس رو دارم. حالا اونی که یتیم پدر نداره. من دارمش و زجر میکشم از برخورداش

عزیزم💔امیدوارم یه شخص فهمیده ومحترم بادرک ومهربون واردزندگیت بشه وخوشبخت بشی یجوری پشت وپناهت بشه ک ...

مرسی عزیزم ولی دیگه چندساله خواستگار میاد و می‌ره اگر بنا بود بشه شده بود تاحالا. انگاری هم خدا بدش نمیاد آنقدر زجر بکشم