2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو بهش جواب رد دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 26 پست
شما دیر به دیر سر میزنید که اونا میان؟  تک پسر هست؟

نه بابا مهلت نمیدن ک ما بریم اصلا🥴

هنو عصر میشه زنگ میزنن ک‌ما شب میایم اونجا

همسرم تک پسر نیس ولی چون اون دو تای دیگه شهر دیگه ان اینا اینجا فقط همسرمو دارن و دخترشون

خدایااا… گاهی نگاهی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد ۱۴ سال همینه وضعیتم😂اگر نرم خودشون سریع میان 

و من هم بعد از ۱۸ سال همینم عزیزم🤦‍♀️

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
خدا به دادت برسه  منم مثه خودتم عزیزم.مثلا روز عید یا شب یلدا همه جمع میشن خونه بزرگترا من بای ...

تک پسر نیس ولی دو‌تا پسراشون شهرای دیگه ان اینجا فقط همسر من و دخترشونو دارن

وای فک کن یه شب زنگ زدن ما نزدیک خونتونیم حالا نزدیکای ده شب بود ما هم چون اخر هفته بود رختخواب تو پذیرایی پهن کرده بودیم ک فیلم‌ببینیم و خوش بگذرونیم خلاصه

هنو گفتن هول کردم پا شدم دور و برو جمع کنم همسرم گفت دست ب رخت خوابا نزن بدونن بدموقع اومدن فک کن اومدن خودشون خجالت کشیدن زود رفتن

خدایااا… گاهی نگاهی💔

خونه جاریم اصلااا وقتی میرن شهرشون حتی نمیرن چون اصلا نه دعوتشون میکنه نه زنگشون میزنه اخرشم وقتی میاد خونشون تا کمر جلوش خم میشن

میاد خونشون یه استکان جا ب جا نمیکنه ها ولی همچین ازش میترسن و جان جان میکننش ک نگو☹️😂

خدایااا… گاهی نگاهی💔

من فک میکنم چون هروقت میان تحویلشون‌میگیریم‌و با روی خوش ازشون استقبال میکنیم میان

وگرنه یه سری رفتن خونه جاریم با اینکه از قبل هم گفتن داریم میایم چون خونشون ی شهر دیگه اس

بعد رفتن‌خونش جاریم رفته تو اتاق برادرشوهرم گفته خانومم سردرده خودش ازینا پذیرایی کرده ی ساعت نشستن پا شدن

خانومش فقط اخر سر از اتاق اومدهدبیرون‌خوش ااومدشون کرده☹️😂

خدایااا… گاهی نگاهی💔
تک پسر نیس ولی دو‌تا پسراشون شهرای دیگه ان اینجا فقط همسر من و دخترشونو دارن وای فک کن یه شب زنگ زد ...

بازم خوبه خجالت کشیدن و رفتن.اینا اگه باشن میان جامون خودشونو ولو میکنن و میخوابن

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
بازم خوبه خجالت کشیدن و رفتن.اینا اگه باشن میان جامون خودشونو ولو میکنن و میخوابن

وااای پس تو یه درجه از من بدتره اوضاعت خدا صبرمون بده☹️😂😂

خدایااا… گاهی نگاهی💔
من فک میکنم چون هروقت میان تحویلشون‌میگیریم‌و با روی خوش ازشون استقبال میکنیم میان وگرنه یه سری رفت ...

آره دیگه اگه بهشون خوش نمی‌گذشت که نمیومدن.منم هیچ وقت ناراحتشون نکردم.همیشه میگم خودم پسر دارم بالاخره یه روز نوبت خودم میشه 

وااای پس تو یه درجه از من بدتره اوضاعت خدا صبرمون بده☹️😂😂

آره والا خدا به من صبر داده که ۱۸ سال دووم آوردم.به خدا خیلی وقتا با خودم میگم هرکس دیگه جایه من بود طاقت نمیاور د

والا پدرشوهر من امروز یه جوری پیام داده کجایی به شوهرم میگم انگار من دوست دخترشم😂 مدام چک میکنن&n ...

😂😂😂 ماشالا همشون فضولن

مادرشوهر من مثلا زنگ میزنه ک صب چ عصر اگه یه کم صدام گرفته باشه حالا چ خواب بوده باشم چ درازکشیده باشم با یه حالت سوالی و با تعجبی میگه: خواب بودیننن؟؟؟؟؟!!!! انگار جرم کردم مثلا

خدایااا… گاهی نگاهی💔