2777
2789
عنوان

مدرسه

327 بازدید | 19 پست

سلام من تازه وارد سایت شدم و نمدونم چجوریه😂

خب من تو مدرسه هیچ دوستی ندارم و واقعا این داره منو اذیت میکنه من درونگرا هستم و همیشه تو مدرسه یه گوشه میشستم و بقیه رو نگاه میکردم چنتا دانش اموز تو کلاسمون هستن ک خیلی پایه و شوخ هستن و من واقعا دلم میخواد باهاشون دوست شم ولی واقعا نمدونم چجوری تو کلاسمون همه موهاشون چتریه منم چتری دارم ولی نمتونم بزارم بیرون تو مدرسه چون بچه های کلاس کسی که تازه چتری زده باشه رو مسخره میکنن... :/

ازتون کمک میخوام ک چجوری بتونم باهاشون دوست شم :_)) 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
فورییی
1
33%
فوریییی
2
66%

خب الان این گزینه فوری فوری چیه؟😐

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیکاری؟! من توی مدرسه هیچوقت هیچ دوستی نداشتم هیچوقتم دنبال این نبودم با کسی دوست بشم حوصله داریاا

خب علایق و نظرات فرق داره شاید تو دلت نخواد ولی من دلم میخواد باهاشون دوست شم :__) 

بیکاری؟! من توی مدرسه هیچوقت هیچ دوستی نداشتم هیچوقتم دنبال این نبودم با کسی دوست بشم حوصله داریاا

بدون دوست اصلا مدرسه هیچ لذتی نداره

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

اگ میخوای اون بچه های پایه مدرسه بات دوست شن ت هم باید عین اونا هی حرف بزنی شوخی کنی پایه باشی تا بات دوست شن 

چون من خدمم ت مدرسه ت اکیپ بچه های پایه هستم بت دارم میگم ک اینجوری باشی سریع بات دوست میشن

بچه های تازه وارد کلاس ما هم همینجوری وارد اکیپمون شدن😂

یعنی از قبلم با کسی دوست نبودی؟ خودت و نکش کنار برو یا گوشه بشین توام برو صحبت کن وقتی ارتباط بگیری ...

خب من وقتی بچه بودم خوردم زمین و صورتم زخم شده و از بچگی تا الان اعتماد به نفسمو از دست دادم و از بچگی تا الان واقعا تو مدرسه هیچ دوستی نداشتم 

هنرموسیقی

خب علایق و نظرات فرق داره شاید تو دلت نخواد ولی من دلم میخواد باهاشون دوست شم :__) 

خب باید اول اینکه تمیز و مرتب باشی بجه ها خوششون بیاد شوخ باشی حرف بزنی براشون مفید باشی شوخی کنی و بخندی 

اگ میخوای اون بچه های پایه مدرسه بات دوست شن ت هم باید عین اونا هی حرف بزنی شوخی کنی پایه باشی تا با ...

چجوری باشم مثلا؟ 

ببین اینا تو اکیپشون یه دختره هس ک قبلا با من تو یه مدرسه بود و همش مسخرم میکنه