2777
2789
عنوان

کدبانوهای خانه دار

439 بازدید | 36 پست

عزیزان من فردا مهمون دارم برای شام 

زرشک پلو مرغ و سبزی پلو ماهی هم میخوام درست کنم 

سبزی خوردنم گرفتم پاک کردم شستم سالاد واینا کنارش چی باشه؟بعدامروز چه کارایی روبکنم فرداکارم کمتربشه؟

هیچی از غذات رو‌که نمیتونی اماده کنی. تمیزکاری خونه رو‌کامل انجام بده امروز که فردا فقط غذات باشه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرفاتو اماده کن بزار تو کابینت دم دست چون زمانبره اماده کردنش بقیه کارا باید بمونه برای فردا زودتر نمیشه کاری کرد، اگر ژله میخوای درست کنی اونم حالا درست کن فردا کارت کمتره، من عاشق اینم مهمون داشته باشیم

عزیزم اگه سالاد شیرازی میذاری امشب خیار و گوچه ریز کن ولی اب غوره و پیاز فردا بریز بعد من رنگینک درست میکنم برا مهمونام بعد از قبل زعفرون دم کن بذار تو شیشه تو یخچال چون همین کارای ریز ریز خیلی وقت میگیره اگه میخای ژله ای چیزی درست کنی از الان فکرش باش میوه هاتو بشور بذار جامیوه ای سلفن بپیچ کارای ریزتو الان انجام بده امشبم برنجتو خیس بده بذار یخچال که فردا دونه هاش کشیده تر شه

اسی امروز خونه تمیز کن و سالاد و ژله هاتو شبش اماده کن بذار یخچال. فردا صبحم برنجاتو درست کن بذا کنا ...

سالاداماازامشب درست کنم کامل سلفون پیچ کنم خراب نمیشه که نه؟

دیگ نهایت بتونی سالاد درست کنی 

مرغات و‌ماهیات م مزه دار از الان بذار یخچال 

خونه رو شب تمیز کن

منم آخر هفته مهمون دارم

میخام یا زرشک پلو مرغ بذارم یا جوجه کباب 

یه قرمه سبزی ام کنارش

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

راستی وسایل پذیراییتو هم آماده کن امشب اگ فضا داری

و اینکه میوه هاتم بشور خشک کن

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
عزیزم اگه سالاد شیرازی میذاری امشب خیار و گوچه ریز کن ولی اب غوره و پیاز فردا بریز بعد من رنگینک درس ...

نه عزیزم سالاد کاهو وشاید سالاد کلم پیچ وهویجم یکم درست کنم،رنگینک چجوریه؟برنجمو چون تازه خریدیم میترسم تافردابمونه فک کنم صبح بخیسونم بهترباشه

دیگ نهایت بتونی سالاد درست کنی  مرغات و‌ماهیات م مزه دار از الان بذار یخچال  خونه رو شب ...

اره خورشت راحتتره مثلاً مرغو قورمه خوبه ولی چون گوشت قرمز برای مامانوبابام بده میگم مرغوماهی بپزم تازه سرخم نمیخورن برای بابام باید بخارپز یابزارم فر ماهیشو میدونی چطوری بپزم ماهیورژیمی؟

اره خورشت راحتتره مثلاً مرغو قورمه خوبه ولی چون گوشت قرمز برای مامانوبابام بده میگم مرغوماهی بپزم تا ...

من ماهی رو از قبل با زعفران و پیاز و سیر رنده شده یا پودر سیر اگ داری .زردچوبه و فلفل سیاه و ی کم آبلیمو مزه دار میکنم

بعد کف سینی فر و چرب میکنم یکم میذارم تو سینی من یکم روغن ب پوستشم میمالم. حالا روغن کنجد یا زیتون اگ داری بزن شما

بعد شعله پایین فرو روشن میکنم رو دمای مثلا ۱۵۰میذارم وقتی کامل پخت شعله بالا رو روشن میکنم گریل شه یه ربع آخر 

من تو توستر میپزم عزیزم تو فر هم میشه 

من ماهی رو از قبل با زعفران و پیاز و سیر رنده شده یا پودر سیر اگ داری .زردچوبه و فلفل سیاه و ی کم آب ...

من داخل شکم ماهی و یکم سبزی قلیه و سیر و رب انار یا تمر هندی هم میزنم میسه قلیه ماهی اونجوری ام خوشمزه میشه لازم نی شکمشم بدوزی روش ک پخت ماهی رو سفره کن ک اون داخل شکمشم طلایی شه قشنگ