2777
2789
عنوان

کار مامانم زشت بود یا کار من

446 بازدید | 30 پست

تو اینستا کلی لباس دیدم چند ماهه شات گرفتم تا برای ترم جدید خرید کنم 

تا میام یه تیشرت بخرم تند تند میگه یکی هم برای فلانی بخر (خواهر زادش) یعنی قشنگ خودشو میکشه بزای اون 

مثلا من ۳ تا تیشرت خریدم ۴_۵ تا برای خواهرزادش خرید .

از اون طرف تازگیا پیج یه متخصص رو تو شهرمون دیدم عکس مامانمو گذاشته گفته زیباجوی عزیزمون که هایفو صورت و فیلر چونه و ... انجام داده ! مامانم تمام این کارها رو کرده و به من نگفته حتی باشگاه میرفت به من نمی‌گفت 

نمبدونم اخلاقم بده خودم دوست نداشتنی هستم یا دلیل دیگه ای داره که انقدر بدبختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فک کن مامانتو یهو تو اینستا ببینی😐حقیقتا ناراحت میشدم مخصوصا اگه پول لباسای خواهر زادشو از من م ...

چند وقت قبلم یکی از دوستای مامانمو تو خیابون دیدم 

گفت مامانت رو خیلی وقته ندیدم یکسال باهم فلان باشگاه رفتیم بعد دیگه رفت باشگاه دیگه 

اومدم خونه به مامانم میگم باشگاه رفتی؟ میگه نههههه یه جلسه رفتم فقط دیگه خوشم نیومد