الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه متاسفانه اطلاعی ندارم اگه میخواهید مدرسه مذهبی بذارید سراج تو پاسداران خیلی عالیه
نه خیلی مذهبی نیستم. بیشتر کیفیتش برام مهمه. با این همه هزینه کردن و وقت گذاشتن میخوام واقعا خوب باشه. سراج چطوره خوبه؟ کسی میشناسید اونجا تحصیل کرده باشه؟
سلام شما به ننیجه ی رسیدین درمورد مدرسه؟ من سلام پیروز رو رفتم دیدم به نظرم جالب بود اما هنوز دو دل ...
سلام . نه هنوز متاسفانه. علامه را بیشتر پسندیدم ولی بهمون دور میشه. هم علامه و هم سلام توی پاسداران هروی میشن که بهمون دورن. هنوز دارم پرس و جو و تحقیق میکنم. شما کجا ساکن هستید؟
ما کامرانیه هستیم من فردا باید دوتا از مدارس رو مصاحبه شرکت کنم ببینم چه طوری هستن در ...
ما نارمک هستیم منطقه ۴ . نمیخوام مدرسه دور باشه بچه تو ترافیک خسته بشه برای همین علامه و سلام را کنار گذاشتم. دوتا گزینه نزدبکمون هست بین این دو مرددم. درخت دانش و نگرش هم بهمون دور هستند