2777
2789

سلام. کسایی که اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنید در مورد انتخاب پیش دبستاتی و کلا مقطع ابتدایی بین ۳ مدرسه علوی و پیشتازان  و سلام در شرق تهران 

عزیزم مدرسه علوی که کلا متفاوت هست

و اگه جزو خانواده های مذهبی خاص باشید میتونید ثبت نام کنید البته اون علوی معروف رو میگم

مدارس سلام کلا خوب هستن

اگه منطقه ۱ تا ۳ هستید طلایه داران و علم و ادب هم نسبتا موفق بودن

عزیزم مدرسه علوی که کلا متفاوت هست و اگه جزو خانواده های مذهبی خاص باشید میتونید ثبت نام کنید البته ...

علوی معروف کدوم هست؟ آدرسش کجا میشه؟ پسرونه هم داره؟ 

من نارمک هستم . پیشتازان چطور؟ اطلاعی ازش دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابان ایران متاسفانه مدرسه ای که میگید رو نمیشناسم

آهان. من شرق هستم خیلی بهم دور میشه پس. پیشتاران کامپیوتر ایران تو  تهران دوتا شعبه داره یکی تهرانپارس یکی هروی.

سلام برای دبستان اونی که تو پاسدارانه خوبه؟ آخه انگاری کیفیت شعبه هاش باهم فرق داره اطلاعی دارید؟

آهان. من شرق هستم خیلی بهم دور میشه پس. پیشتاران کامپیوتر ایران تو  تهران دوتا شعبه داره یکی ته ...

نه متاسفانه اطلاعی ندارم

اگه میخواهید مدرسه مذهبی بذارید سراج تو پاسداران خیلی عالیه

نه متاسفانه اطلاعی ندارم اگه میخواهید مدرسه مذهبی بذارید سراج تو پاسداران خیلی عالیه

نه خیلی مذهبی نیستم. بیشتر کیفیتش برام مهمه. با این همه هزینه کردن و وقت گذاشتن میخوام واقعا خوب باشه. سراج چطوره خوبه؟ کسی میشناسید اونجا تحصیل کرده باشه؟ 

نه خیلی مذهبی نیستم. بیشتر کیفیتش برام مهمه. با این همه هزینه کردن و وقت گذاشتن میخوام واقعا خوب باش ...

عزیزم به نظرم اگه مذهبی نیستید همون مدرسه سلام بنویسید

این مدارس سراج و ... برای خانواده های مذهبی هستن و البته کیفیت آموزشی خیلی بالایی دارن

و قیمت هم الان برای دبستان بین ۶۰ تا ۸۰ هست

نه خیلی مذهبی نیستم. بیشتر کیفیتش برام مهمه. با این همه هزینه کردن و وقت گذاشتن میخوام واقعا خوب باش ...

سلام شما به ننیجه ی رسیدین درمورد مدرسه؟ من سلام پیروز رو رفتم دیدم به نظرم جالب بود اما هنوز دو دل هستم

سلام شما به ننیجه ی رسیدین درمورد مدرسه؟ من سلام پیروز رو رفتم دیدم به نظرم جالب بود اما هنوز دو دل ...

سلام . نه هنوز متاسفانه. علامه را بیشتر پسندیدم ولی بهمون دور میشه. هم علامه و هم سلام توی پاسداران هروی میشن که بهمون دورن. هنوز دارم پرس و جو و تحقیق میکنم. شما کجا ساکن هستید؟ 

سلام . نه هنوز متاسفانه. علامه را بیشتر پسندیدم ولی بهمون دور میشه. هم علامه و هم سلام توی پاسداران ...

ما کامرانیه هستیم 

من فردا باید دوتا از مدارس رو مصاحبه شرکت کنم ببینم چه طوری هستن 

در مورد درخت دانش هم شنیدم 

و همین طور نگرش 

اینا ذو هم شما پیگیری کنین 

ما کامرانیه هستیم  من فردا باید دوتا از مدارس رو مصاحبه شرکت کنم ببینم چه طوری هستن  در ...

ما نارمک هستیم منطقه ۴ . نمیخوام مدرسه دور باشه بچه تو ترافیک خسته بشه برای همین علامه و سلام را کنار گذاشتم. دوتا گزینه نزدبکمون هست بین این دو مرددم. درخت دانش و نگرش هم بهمون دور هستند

ما نارمک هستیم منطقه ۴ . نمیخوام مدرسه دور باشه بچه تو ترافیک خسته بشه برای همین علامه و سلام را کنا ...

امذوز به من از سلام خبر دادن که برم برای ثبت نام اما هنوز قطعی نشده برام 

نمیدونم چکار کنم کاش مامان های که بچه هاشون تو سلام بودن بکم راهنمایی میکردن

امذوز به من از سلام خبر دادن که برم برای ثبت نام اما هنوز قطعی نشده برام  نمیدونم چکار کنم کاش ...

سلام مدرسه خوبیه فقط کمی سخت گیر هستند. من بین علامه و سلام، علامه را پسندیدم.حیف مسافتش نسبتا زیاده. باز سرچ کنید و خودتون تاپیک بزنید در مورد سلام

سلام مدرسه خوبیه فقط کمی سخت گیر هستند. من بین علامه و سلام، علامه را پسندیدم.حیف مسافتش نسبتا زیاده ...

از چه بابت سخت گیر هستن 

تو جلسشون میگفتن ما شناختی میریم جلو و خودمون رو با بچه ها همراه میکنیم 

علامه هم ثبت نام کردم اما هنوز وقت مصاحبه نشده

مصباح هم شنیدم درموردش میگن خوبه و مهرایین