2777
2789

میخوام سیسمونی بچه‌م رو در تهران بخرم

لطفا جای خوب معرفی کنید

مرکز خرید های خوب

بالا شهر هم باشه برای من راحت تر و نزدیک تره

گهواره و کالسکه جنس خوب از کجا بخرم😍😍😍

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
خیابون بهار

گهواره اینام داره؟؟

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خیابون بهار سرچ کن همه چی داره اصلا سرچ کن مرکز سیسمونی تهران میاره برات همه خیابون بهاره 

جنس هاش خوبه عزیزم؟؟؟

گهواره اینام داره؟؟

اسی جان یجا تو جنوب تهران هست از جنس درجه یکو برند داره تا درجه ۲و غیر برند بسته به پولی که میخوای بزاری

یه سوله ماننده انگار وارد فروشگاه شهروند میشی نمیدونم شایدم اسمشو شنیدی من خودم بخاطر سیسمونی پیداش کردم

از بستونک تا کریر بچه و لباساشو همرو توی یه روز خریدم

از شیرمرغ تاجون آدمیزاد داشت...لوازم اسباب بازی زمبن بازی هرچی بگی...سرسره ی کودک یعنی نگم‌نگم

همرو خریدیم بعد آدرس دادیم برامون آوردن درخونه اصلا عالی

فروشگاه آقابزرگ

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
اره دیگت از همه چی بهتریناش اونجاست

مرسی عزیزم😘😘

اسی جان یجا تو جنوب تهران هست از جنس درجه یکو برند داره تا درجه ۲و غیر برند بسته به پولی که میخوای ب ...

ممنون خوشگلم😍😍😘😘

ممنون خوشگلم😍😍😘😘

خواهش میکنم عزیزم.اگر متمایل شدی سربزنی تونت بزن سیسمونی آقابزرگ، توش لوکیشن هم میده بالوکیشن ماهم راحت پیداش کردیم

به سلامتیو دل خوش وضع حمل کنی عزیزم🌹پیشاپیش مبارکه❤

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
خیابون بهار عالیه

ممنون عزیزکم😘

خواهش میکنم عزیزم.اگر متمایل شدی سربزنی تونت بزن سیسمونی آقابزرگ، توش لوکیشن هم میده بالوکیشن ماهم ر ...

ممنون عزیزممم فدات بشم😍😘