2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نميشم واقعا 

موسيقي براي روح لازمه !

از لحاظ ديني بخواي حساب كني هم وقتي پيامبر رفته بين مسيحيان با دف ترانه مشهور طلع بدر علينا خونده شده و ايشون اعتراض نكرده 

در نكاحهاي پيغمبر دف نواخته شده 

اصلا اينا رو ول كنيد تو مملكت ما كه كلا با فتواي مراجع داره اداره ميشه موسيقي و كنسرت آزاده مجوز ميدن كم و بيش!

خواهشا كسي كه تفكرات طالبان داره ريپلي نزنه....

روی شنوایی تون اثربدی نذاشته؟

یکم گوشمدرد میگیره

ولی مثل کسی که به مواد اعتیاد داره چسبیدم به هدفون 

اووف دلم میخواد ترکش کنم خلاص شم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

من متوجه نميشم واقعا  موسيقي براي روح لازمه ! از لحاظ ديني بخواي حساب كني هم وقتي پيامبر رفته ...

کاری ب حلال و حرومش ندارم واقعیتش.ازنظرعلمی و تجربی خواستم بدونم چجوراثری داره

من ده روزی میشه ی ۲۴ ساعت حتی بدون گریه نبودم حتی تو عروسی هم رفتم اومدم گریه ..

چندبار خواستم آهنگ دان کنم و...ولی حریف خودم شدم 

اصلا غمگین گوش ندید.

مطمعنم اگر غمگین میگوشیدم سکته میکردم 

اصلا بد دلم میگیره نمیدونم چرا ولی یه آرامشی هم بهم میده مثل مورفین

درستع منم اینجوری بودم ولی دیدم وقتایی دلم میگیره گریه میکنم یکطرف وقتی با آهنگ گریه میکنم یکطرف دیدم چیزی ازم نمی‌مونه 

الان ده روزه بخدا کارم گریس 

دیشب از ساعت ۲ تا ۴ صبح ی نفس راحت نتونستم بکشم 

ولی خب بدون آهنگ 😭

من متوجه نميشم واقعا  موسيقي براي روح لازمه ! از لحاظ ديني بخواي حساب كني هم وقتي پيامبر رفته ...

منظور اسی این نبود

کلا انگار وقتی گوش میکنه حس بدی بهش میده 

منم متاسفانه معتاد هدفون و آهنگ شدم شاید روزی ۳ ساعت روی گوشم باشه 

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏