2777
2789
چراعزیزم مشکلی داری؟

مشکل ک زیاده ولی اصلیش بچه دار نشدن حسرت بارداری بقیه ..

خسته شدم عین تشنه ها میرم لب رود ‌...باز دست خالی برمی‌گردم 

تقریبا قرار بود اول ماه انتقال بدم کنسل شد ..از همون روز حس مادری دارم بچش فوت شده...

دیشب ب حدی حالم بد بود فک کردم صبح نمی‌بینم 

روی تخت درازیده بودم هر وری نگاه میکردم بچه بود 

حس میکردم قلبم مچاله شده حس ویبره داشتم ...واقعا حس سکته داشتم 

وای خدا نمیتونم هم باکسی حرف بزنم از حالم...هرشب میام نینی سایت

منظور اسی این نبود کلا انگار وقتی گوش میکنه حس بدی بهش میده  منم متاسفانه معتاد هدفون و آه ...

راستش موقتا چرا شادمیشم.پرانرژی میشم اصن.اما بعدش حس پوچی و افسردگی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گلم چی ناراحتت کرده 

مشکل ک اگر بگم تا خود صبح هست 

اما بیشتر بچه 

حسودیم میشه ب هرکس حاملس معرکه اس این ده روز نشد انتقال بدم همش خبر بارداری بقیه رو می‌شنوم 

یجورایی خدا هم نمک میپاشه رو زخم..

مشکل ک زیاده ولی اصلیش بچه دار نشدن حسرت بارداری بقیه .. خسته شدم عین تشنه ها میرم لب رود ‌...باز د ...

عه عزیزم غصه نخور حل میشه .اینجا باز بادرد دل،خالی میشی.چن ساله توی اقدامی؟

کدوم شهری؟شوهرت مشکل اس پرم داره؟

اره.. واریکوسل که عمل نکرده خودمم تنبلی دارم 

ای وی آف کردیم جنین ده تا فربز دارم س ساله فریزن هربار بطریقی انتقال کنسل شد و

هیچی انتقال ندادم ولی امسال 

ده روز پیش بعد دوماه داروی قبل انتقال آماده آماده شدم چ ذوقی داشتم 😭

دوروز مونده ب انتقال مرکز خیر ندیده کنسل کرد گفت جابجایی مکان داریم 

از همون یکم. تا الان شبی نیست خالم بد نباشه 

میگم خدایا تا کی

اره.. واریکوسل که عمل نکرده خودمم تنبلی دارم  ای وی آف کردیم جنین ده تا فربز دارم س ساله فریزن ...

خداب هرکسی یه مشکل میده عزیزم.یکی بیماری،یکی پول ،یکی بچه.میدونم خسته ای و کلافه.ولی بازم ناامید نباش و ناشکری نکن.

ان شاء الله ب زودی خدا یه بچه ی نااااز و سالم میزاره توی بغلت😍

خداب هرکسی یه مشکل میده عزیزم.یکی بیماری،یکی پول ،یکی بچه.میدونم خسته ای و کلافه.ولی بازم ناامید نبا ...

میدونی دردم اینه همه مشکلات ب من داده بی‌پولی قرض بدهی 

خونه نداشتن و.اخرشم باید برای بچه دار شدن هزینه سرسام بدم 

بدی دق دادن خودم اینه همه مشکلات مال منع 

تا همین چند وقت راضی نبودم بچه بیاد یعنی بهتر بگم انقد انتظار نداشتم انقد غصه نمی‌خوردم ...میگفتم بدهی و‌‌‌ دارم یکی دیگ بدبخت نکنم 

ولی الان که رفتم پی انتقال دو قدمی بودم روانی شدم افسرده شدم  ...حس میکنم من مردم و فقط تست مثبت دوباره احیا می‌کنه منو..بقول دوستم میگه تخت فشاری دستت ب پول نمی‌رسه ب خونه خریدم نمی‌رسه کلید کردی رو بچه ...میگ در اصل حال تو برا بچه نیس..تو لبریز شدی ...نمی‌دونم واقعا فقط می‌دونم ب همین منوال باشم میمیرم

چون من تو این ۷ سال هیچوقت اینجوری نبودم 

و خدا حال دیشب دوباره نصیبم نکنه ..ممنون عزیزم 🌱

من متوجه نميشم واقعا  موسيقي براي روح لازمه ! از لحاظ ديني بخواي حساب كني هم وقتي پيامبر رفته ...

موسیقی شفای روح هم هست. کاری ب بعد مذهبیش ندارم. علمیشو میگم میتونه دی ان ای بدن رو ترمیم کنه اما نه هرموسیقی ای، با فرکانس مناسب باشه، کلمات الهام بخش و مثبت باشه، ریورس منفی نداشته باشه

موسیقی های بی کلام با فرکانسای شفابخش عالین. چه پیانو و ساز باشن چه صدای طبیعت

ارامش عالی برای روح و ذهن میاره

میدونی دردم اینه همه مشکلات ب من داده بی‌پولی قرض بدهی  خونه نداشتن و.اخرشم باید برای بچه دار ...

درسته عزیزم درکت میکنم.میشه درخواست دوستیم رو قبول کنین