2777
2789
عنوان

۱۲ روز بعد تخمک گذاری

292 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۲۸ روز پیش سقط ۶ هفته ای داشتم و کامل طبیعی سقط شد و ۱۳ ۱۴ روز پیش هم رابطه داشتم بدون جلوگیری و اتفاقا اون موقع هم تخمک گذاریم بود الانم هی دل تو دلم نیست میخام تست بزنم ببینم باردارم یا نه نشون میده؟؟همش تخمدانام تیر میکشه یکم درد میکنه 

با حساب دوره قبلیم هم باید تا ۳ روز دیگه پریود بشم دیگه نمیدونم بخاطر سقط عقب جلو میشه یا نه راستی پریودامم منظم و به موقع هست بنظرتون اگه تست بزنم معلوم میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی فدات باش عزیزم ببینم میتونم یا نه😅

درکت میکنم من ۴ سال منتظر بودم

ولی خب شما بارداری قبلا. خیالت راحته ک بازم میشی

اینسری سالم بغل میگیری🥰

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

وقت تخمک گذاری مون باهم بودن  من هیچ علایمی ندارم ولی چند روز حس زود به زود wcرو دارم و قبلش در ...

😂😂 اها من زود زود فقط گشنم میشه و تخمدانم درد میکنه نمیدونم والا

بی بی نمیزنی هنوز؟موعدت کیه

😂😂 اها من زود زود فقط گشنم میشه و تخمدانم درد میکنه نمیدونم والا بی بی نمیزنی هنوز؟موعدت کیه

دقیقا عین شما منم گشتم میشه وتلخی حس میکنم تو دهنم اما می‌دونم که پری میاد اولین اقدام برا دومی هسم

وا از کجا میدونی

تو بارداری اولم سریع فهمیدم تو یه هفته تو بارداری دوقلوهای هم همینطور که متاسفانه سقط شدن تو اینم مطمینم  من کلا زود میفهمم وضعیت بدنیمو حتی تخمک کذاریم