سلام دوستان ، ما در حال ساخت یک طبقه از منزل پدرشوهرم هستیم و مرحله گچ کشی هست که بخاطر بارندگی و امکان نم دادن باید قبلش ایزوگام بشه، بخاطر بارندگی ایزوگام هم نمیتونیم و وقفه افتاده، دوس داشتم عید بریم منزل جدید اما مثل اینکه نمیشه، بنظرتون موارد بعد از گچ کشی رو میشه الان انجام داد که سرعت ببخشه ؟
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
همه بهم میگن سرده گچا دیر خشک میشن ولی چاره ای نیست بخاری میزارم خشک بشن میخام تاعید تموم بشع
غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
چون برقکشی ایزوگام گِل گچ سرامیک و کاشی کف همه از قبل از گچ کاری انجامش میدن
بعد گچ کاری نصب کلید پریزا هست و کولر و پنکه سقفی و لوستر واینا