2777
2789
عنوان

دامادمون میره دسشویی دستاشو نمیشوره،منم اعتراض کردم شدم ادم بده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6326 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه اش مریض میشه. معلوم نیست چقد تا الان مریض شده. گناه داره طفلی

باهاش بیشتر حرف بزن بگو هیچ علمی همچین چیزی رو نمیگه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
باهاش بیشتر حرف بزن بگو هیچ علمی همچین چیزی رو نمیگه 

میگه بچه نباید پاستوریزه بار بیاد. میگم الان جورابتو کرده تو دهنش بدنش قوی میشه؟ اینجوری که حالش بد میشه. گفت اتفاقا شده که بعدش حالشم بد شده ولی بجاش بدنش قوی شده. 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

میگه بچه نباید پاستوریزه بار بیاد. میگم الان جورابتو کرده تو دهنش بدنش قوی میشه؟ اینجوری که حالش بد ...

احتمالا این داماد ماهم همچین عقیده ای داره

میخواد هممون قوی بشیم😂

احتمالا این داماد ماهم همچین عقیده ای داره میخواد هممون قوی بشیم😂

عالیه پس به دوستم میگم بره پیش دامادتون این چند جفت جوراب بکنه تو دهن اون اونم دستشو بکنه تو دهن این که هردوشون قوی شن 🤝😄

زنش چیزی بهش نمیگه؟ چطوری با همچین مردی زندگی میکنه بعد میگن پول مهمه فقط من میگم رفتار طرف از پولش ...

میگه صد بار گفتم

عین یس خوندن تو گوش خره(ببخشید حرف خود خواهر شوهرمه نقل قول کردم😅)

میگه صد بار گفتم عین یس خوندن تو گوش خره(ببخشید حرف خود خواهر شوهرمه نقل قول کردم😅)

وای چه بد 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
میگه بچه نباید پاستوریزه بار بیاد. میگم الان جورابتو کرده تو دهنش بدنش قوی میشه؟ اینجوری که حالش بد ...

من خودم از سوسول بودن بدم میاد ولی متاسفانه به یه سری چیزا حساسم چون بدنمه دست من که نیست 

بگو به این چیزا نیست بدن هر کسی یه جوریه 

بلانصبت، بلا نصبت بو عن میاااد🤣🤣

وای 🤣🤣🤣حق مطلبو ادا کردی لنتی 

عاشق اون پیرمرد  لنتی ام ک اینو میگه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
والا من که تو دسشویی کاری نمیکنم شماها ببینید چیکار میکنید که دست و بالتون کثیف میشه...😐 یهو برادر ...

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...