2777
2789
عنوان

دامادمون میره دسشویی دستاشو نمیشوره،منم اعتراض کردم شدم ادم بده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6326 بازدید | 148 پست
والا من که تو دسشویی کاری نمیکنم شماها ببینید چیکار میکنید که دست و بالتون کثیف میشه...😐 یهو برادر ...

منم بودم همچین حرفی نمیزدم عزیزم 

شما بچه دستش نده اگر دلت نمیره 

تو یه بشقاب هم ک با هم غذا نمی‌خورید اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه بچه نباید پاستوریزه بار بیاد. میگم الان جورابتو کرده تو دهنش بدنش قوی میشه؟ اینجوری که حالش بد ...

وای چقد خندیدم...احتمالا دوستت میخاد همه جور پادتن تولید کنه تو بدن بچش🤦‍♀️

❤️❤️❤️

واقعا یه دست شستن چه سختی داره کلا زیر ۱ دیقه نمیشه بعضی ادما مخصوصا بعضی مردا (که به همه جا وهمه چی هم  دست میزنن )چقدر باید تنبل و راحت طلب باشن که دستشونو نمیشورن ماهم ازاین ادما تو خونواده داریم هرچیم بهشون میگیم میگن ما کاری تو دستشویی نکردیم  تازه ناراحتم میشن که به من میگی کثیف

والا من که تو دسشویی کاری نمیکنم شماها ببینید چیکار میکنید که دست و بالتون کثیف میشه...😐 یهو برادر ...

تو اشتباه کردی خانم محترم به شما ربطی نداره مسایل شخصی دخالت میکنی تو از کجا میدونی نمیسوزه حتما دسش خشک میکنه میاد بیرون ناراحتی نرو وقتی اون هس با دست خودش غذا میخوره تو دهن شما ک غذا نمیذاره مریض شی با قاشق غذا میخوره نمیفهمم بعضیارو

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست