2777
2789
عنوان

بچهها این برا دوستم پیش اومدههههههه و

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 50 پست
خب ریاکار باشه باهاش دوست میشه نمیگ بیاازدواج کنیم 

🙄🙄🙄🙄 تا بیاد طلاق بگیره و 4 ماه عده خوب بازم با طرف دوست میشه دیگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اولا مگه میشه با شوهرش رابطه نداشته باشه و شوهرشو نبینه پس اون بچه رو از کجا آوردند گرده افشانی که ن ...

خب باهاش دوست میشه چرامیگ بیاازدواج کنیم

من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب ؟زنای محصنه ؟ خوب اگر می خواد با اون ازدواج‌کنه اول باید طلاق بگیره از اولی در یک زمان دونفر ؟ یک بار بهش بگو بعد دیگه حرفش و نزن گناه کبیره سقف روسرت خراب می شه

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

چطور رابطه نداره ولی بچه داره ...

بهش بگو گول نخوره که اولش با پیام یا درددل یااحوالپرسی شروع میشه ولی بعدش وابستگی میاره. اخرش نتیجه خوبی نداره ...تکلیف زندگیشرو روشن کنه یااین یا اون یااز شوهرش جدا بشه و بااین مرده ازدواج کنه یاباشوهرش بمونه و زندگیش رو درست کنه با دوتاشون نباشه که بعدا کاسه چه کنم چه کنم دستش بگیره 

مرده تهدید میکنه اگه بام وارد رابطه نشی پیامات رو به شوهرت نشون میدم ابروت رو میبرم و هزارتا اتفاق دیگه

آیا خانواده پسره قبول می‌کنن پسر با یه زن‌مطلقه‌ازدواج‌کنه  بعد هم عشق زیر یه سقف از بین می ره این نظر منه هروقت هم دعواشون بشه می‌خواد بگه تو خوب‌بودی با اولی‌میموندی پس‌عاقلا‌نه‌تصمیم‌بگیره

ولی بنظرم دوستت نیست و خودتی 😂 تجربه اینو ثابت کرده ولی اگه دوستت شوهرت رو نمیخواد طلاق  بگیر ...

اتفاقا منم چند روز پیش مشکل دوستمو تاپیک زدم چرا باور نمیکنید مثلا نمی‌فهمم.....

چطور رابطه نداره ولی بچه داره ... بهش بگو گول نخوره که اولش با پیام یا درددل یااحوالپرسی شروع میشه ...

همین دیگ مشاوره ام گفته نباید ازدواج کنین

خب ریاکار باشه باهاش دوست میشه نمیگ بیاازدواج کنیم  

لطفا اینقدر ساده نباشید...واقعا حرص میخورم از این حجم سادگی همجنسام.. شاید متاهل بودن خانوم مانعشه...میخواد طلاقشو بگیره راحت کیفشو بکنه و بعدم گورشو گم کنه...یا کلا هر نیت پلید دیگه...

مردی ک به زن متاهل پیشنهاد ازدواج میده از نظرم سگم پیشش حرمت داره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
آیا خانواده پسره قبول می‌کنن پسر با یه زن‌مطلقه‌ازدواج‌کنه  بعد هم عشق زیر یه سقف از بین می ره ...

اصلا تقصیر این پسره لود که دختره رفت ازلجش ازدواج کرد

اگه شوهرش معتاد نیست، دست بزن نداره، مشکل روانی نداره و میتونه همسر و پدر خوبی باشه

پاشه بره زوج درمانگر مشکلاتشو با شوهرش برطرف کنه

این مسخره بازیا چیه؟ 

فکر میکنه اگر با اون مردی که ادعای عاشقی داره ازدواج کنه خوشبخت میشه؟؟ مطمئن باش بعد خوابیدن شور و شوق عاشقی اوضاعشون میشه مثل همین الان تازه حتی خیلی بدتر

همین زندگی که داره رو دو دستی بچسبه و شروع کنه به ساختنش 

عشق به مرور زمان به وجود میاد و ساخته میشه، باقی عشق هایی که میگن تو یه لحظه عاشق شدیم و... همه هیجانه عشق نیس

لطفا اینقدر ساده نباشید...واقعا حرصم خورم از این حجم سادگی همجنسام.. شاید متاهل بودن خانوم مانعشه... ...

این همه زن مطلقه ریخته و این همه صیغه ای چراباید خودشو تودرذسرربندازع؟!