وگفتم اینجا بگم دوستم متاهلع و بچه داره خب ولی باشوهرش اصلا اوکی نیستن ورابطه ندارنن به اجبار ازدواج کرده بوده وعاشق یکی دیگ بوده . که اونم یک سال ازش بزرگ بوده .الان دوستم پنج ساله ازدواج کرده خب . این آقا بعد پنج سال برگشته و فهمیده زندگی دوستم خوب نیست و مجرده میگ بیا بامن ازدواج کن میدونم توعاشقمی واینا منم عاشقتم 😐دستم حتی شوهرشونمیبینه یه حرف بزنه چ برسه رابطه واینچیزا . وازهمون اولم عاشق این پسره بوده ولی رابطع ای باهم نداشتن حتی چت یاتلفنی و لی جریان زندگیشو پسره فهمیده از طریق دوست مشترکمون کدمیضه دوست دختر رفیق این اقا به مظرتون چجوری راهنمایش کنم که خدایی نکرده سمت زنا وخیانت کشیدع نشه؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگ میدونی تضمیک کنی ک بخاطر این اقا اولی طلاق داد و باهاش ازدواج کرد و بعدا همش تو سرش نزد ک تو خیانت کردی به شوهرت بهش بگو طلاق بگیره وگرنه بهش یاد بده بچسبه ب زندگیش و درستش کنه و بره مشاوره
من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
اولا مگه میشه با شوهرش رابطه نداشته باشه و شوهرشو نبینه پس اون بچه رو از کجا آوردند گرده افشانی که نکردند بهش بگو همینکه متاهلی و به فکر مرد دیگه ای هستی داری خیانت میکنی خودتو جمع کن چون بچه داری بعد هم معلوم نیست این آقا راست بگه ممکنه فقط بخواد ازش سواستفاده کنه ها