2777
2789
عنوان

بچهها این برا دوستم پیش اومدههههههه و

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 50 پست
دوستت الان مادره...اگه فقط خودش بود من میتونستم ب یقین بگم طلاق بگیره...هر چند اون آقا هم نیتش معلوم ...

خب ریاکار باشه باهاش دوست میشه نمیگ بیاازدواج کنیم 

من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ میدونی تضمیک کنی ک بخاطر این اقا اولی طلاق داد و باهاش ازدواج کرد و بعدا همش تو سرش نزد ک تو خیانت کردی به شوهرت بهش  بگو طلاق بگیره  وگرنه بهش یاد بده بچسبه ب زندگیش و درستش کنه و بره مشاوره 

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃

اولا مگه میشه با شوهرش رابطه نداشته باشه و شوهرشو نبینه پس اون بچه رو از کجا آوردند گرده افشانی که نکردند بهش بگو همینکه متاهلی و به فکر مرد دیگه ای هستی داری خیانت می‌کنی خودتو جمع کن چون بچه داری بعد هم معلوم نیست این آقا راست بگه ممکنه فقط بخواد ازش سواستفاده کنه ها