2777
2789
عنوان

بچهها این برا دوستم پیش اومدههههههه و

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 50 پست
این همه زن مطلقه ریخته و این همه صیغه ای چراباید خودشو تودرذسرربندازع؟!

شما از کجا میدونی با اونا نیست؟

از کجا معلوم تنوع طلب نیست؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خب باهاش دوست میشه چرامیگ بیاازدواج کنیم

من دیدم طرف به خاطر یکی دیگه از شوهرش طلاق گرفت و بچه نوزاد رفت زیر دست نامادری سیندرلا اون طرف هم خواست باهاش ازدواج کنه ولی خانواده  پسره نذاشتن و بهش گفتن این دوسال دیگه تو رو هم ول میکنه واسه یکی دیگه و پسره رو سرد کردن و سر دختره بی کلاه موند هر چند با یکی دیگه ازدواج کرد و از بیرون خوشبخته 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرش معتاد نیست، دست بزن نداره، مشکل روانی نداره و میتونه همسر و پدر خوبی باشه پاشه بره زوج در ...

دقیقا...من هیچوقت نمیتونم درک کنم یه مادر اینطوری بخواد بچشو بدبخت کنه ک خودش خوشبخت شه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
این همه زن مطلقه ریخته و این همه صیغه ای چراباید خودشو تودرذسرربندازع؟!

فقط بدون اگه خودتی یا دوستته فرقی نداره ساده لوح نباش فریب شیطان نخور مرد تنوع طلب هست بعد چند بار روابط جنسی ولت می‌کنه و ی اسم هرزه هم روت میزاره