2777
2789
عنوان

زلزله خوی!

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مسئولین صحبت کردن تو تلویزیون گفتن زندگی ب روال عادیش برگشته  ما زنجانیم میتونین بیاین خونه ...

ما هم زنجانیم عزیزم منم استرس گرفتم تو آپارتمانیم خیلی وحشتناک میشه اومدنی تبریز هم که اومده میگم نکنه اینجام بیاد

غلط کردن فقط دروغ میگن

آره یبار شش تا هواپیمای جنگنده اومد شهرما چن ساعت موندن فرداش یه زلزله شد یه مدل خاصی بود وقتی نشسته بودم رو صندلی انگار یه نفر پرتم کرد پایین

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
ما هم زنجانیم عزیزم منم استرس گرفتم تو آپارتمانیم خیلی وحشتناک میشه اومدنی تبریز هم که اومده میگم نک ...

ایشالا ک نمیاد

شما ک آپارتمانید لااقل هول نشید وقتی اومد چون تو راپله ممکنه   تو شلوغی طوریتون شه 

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
ایشالا ک نمیاد شما ک آپارتمانید لااقل هول نشید وقتی اومد چون تو راپله ممکنه   تو شلوغی طو ...

اره واقعا ترسناکه سری پیش تو زلزله کرمانشاه که اینجام احساس شد رو تخت مثل گهواره داشت تکون میخورد 

شایعات ک همیشه زیاده اگه واقعا از رادیو تلویزیون شدی جدی بگیر،زلزله هیچ وقت قابل پیش بینی نیس وایران ...

اخه الان 70 درصد جمعیت خوی تخلیه شده بقیه هم داخل خونه که نیستن همینجوری همه اواره موندن بدون چادر و هیچی برف هم که میاد دیگه بدتر آواره شدیم

❤️Live for yourself ❤️
الهی عزیزم بندرعباس که زلزله اومد ما رفتیم تو حیاط مدارس  برین راتون میدن از لحاظ سرویس بهداشت ...

اصلا غذا نخواستیم بالاخره ادم یجوری میگذرونه ولی جای موندن نیست اینقدر جمعیت زیاد هست که دیگه تو مدارس و اسکان ها هم جای موندن پیدا نمیشه 

❤️Live for yourself ❤️
پس مسئولین صحبت کردن تو تلویزیون گفتن زندگی ب روال عادیش برگشته .!!! ما زنجانیم میتونین بیاین خونه ...

نه اصلا هم اینجوری که تویه تلویزیون میگن نیست ادم گیر میاد که نه ماشین داره که تویه ماشین بمونه نه هم چادر گیرش میاد ما خودمون چندبار رفتیم حلال احمر ولی چادر ندادن بهمون گیر نیومده همینجوری آواره خیابون ها شدیم اسکان هم که اینقدر میگن برادرشوهرم اینا دوتا بچه دارن رفتن اسکان اظطراری که هست جایی گیرشون نیومده همینجوری فقط تویه سالن رویه زمین نشستن میگن که دوروزه حتی یه اب معدنی هم گیرشون نیومده که بخورن

❤️Live for yourself ❤️