کیا از شهر خوی یا اطرافش هستین الان در چه حالین ما که دو شب هست خواب نداریم کلا سرمای هوا و برف از یه طرف زلزله هم از طرف دیگه همینجوری اواره موندیم یا باید تو خیابون داخل ماشین بخوابیم یا هم این که چادر بزنیم تو چادر بمونیم اتیش روشن کنیم گرم شیم خیلی خیلی شرایط سختی هست واسمون دعا کنین که خدا به مردم رحمش بیاد تموم شه دیگه چندوقت هست که همش با استرس زندگی میکنیم ارامش نداریم من خودمم اینجا به جز خانواده شوهرم کسی رو ندارم خانواده خودم ازم دور هستن یه شهر دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس مسئولین صحبت کردن تو تلویزیون گفتن زندگی ب روال عادیش برگشته .!!! ما زنجانیم میتونین بیاین خونه ...
نه اصلا هم اینجوری که تویه تلویزیون میگن نیست ادم گیر میاد که نه ماشین داره که تویه ماشین بمونه نه هم چادر گیرش میاد ما خودمون چندبار رفتیم حلال احمر ولی چادر ندادن بهمون گیر نیومده همینجوری آواره خیابون ها شدیم اسکان هم که اینقدر میگن برادرشوهرم اینا دوتا بچه دارن رفتن اسکان اظطراری که هست جایی گیرشون نیومده همینجوری فقط تویه سالن رویه زمین نشستن میگن که دوروزه حتی یه اب معدنی هم گیرشون نیومده که بخورن