2777
2789
عنوان

زلزله خوی!

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 70 پست
هواسرده مردم میرن خونه باترس چندساعتی بدنشون گرم میشه زلزله میادمیدون بیرون  

همین دیگه ما بچه کوچیک هم دارن همراهامون خیلی خیلی سخته مخصوصا که شهر خالی شده دزد زیاد شده از بقیه شهرها میان دزدی همه میخوان برگردن دوباره چندتا از دزدها هم گرفته بودن

❤️Live for yourself ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریض شدیم خیلی سرده ازترس نمیتونیم بریم خونه ادم میگه الانه سقف بریزه توچادرم نمیشه موندازسرما خیلی ...

عزیزم مرند چند نفرهستن خونه های اضافیشونو دراختیار زلزله زدگان قرارمیدن.میخوای شمترشو بدم؟

عزیزم مرند چند نفرهستن خونه های اضافیشونو دراختیار زلزله زدگان قرارمیدن.میخوای شمترشو بدم؟

نه ممنون اومدیم تبریز. یگان حفاظتی فرستادن خوی تاکسی نتونه وسایل مردموغارت کنه چندنفرودستگیرکردن

یاد زلزله ۹۸ کرمانشاه افتادم . چقدر کشته و زخمی دادیم . چقدر استرس کشیدیم . تا یک ماه همه افسرده شده ...

چند وقت بعد به زندگی عادی بازکشتید ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
یادم نمیاد اما طول کشید

من ارومیه ام ولی بدتر از خوی ها میترسم شبا راحت نمیخوابم 

زلزله های اونارو ماهم حس میکنیم ۴تا بالای ۵ داشتن 

به نظرت اینا نشانه زلزله بزرگتریه؟

کجا میموندید ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من ارومیه ام ولی بدتر از خوی ها میترسم شبا راحت نمیخوابم  زلزله های اونارو ماهم حس میکنیم ۴تا ...

خونه مادر بزرگم هم کف بود ۲ هفته اونجا می‌خوابیدم . بعد از اون برگشتیم .‌‌‌‌‌‌تا مدت ها پس لرزه بود دیگه عادت کرده بودیم  

خونه مادر بزرگم هم کف بود ۲ هفته اونجا می‌خوابیدم . بعد از اون برگشتیم .‌‌‌‌‌‌تا مدت ها پس لرزه بود ...

آهان ممنون