2777
2789
عنوان

زلزله خوی!

3872 بازدید | 70 پست

کیا از شهر خوی یا اطرافش هستین الان در چه حالین ما که دو شب هست خواب نداریم کلا سرمای هوا و برف از یه طرف زلزله هم از طرف دیگه همینجوری اواره موندیم  یا باید تو خیابون داخل ماشین بخوابیم یا هم این که‌ چادر بزنیم تو چادر بمونیم اتیش روشن کنیم گرم شیم خیلی خیلی شرایط سختی هست واسمون دعا کنین که خدا به مردم رحمش بیاد تموم شه دیگه چندوقت هست که همش با استرس زندگی میکنیم ارامش نداریم من خودمم اینجا به جز خانواده شوهرم کسی رو ندارم خانواده خودم ازم دور هستن یه شهر دیگه

❤️Live for yourself ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونین برگردین خونه؟خونتون در چه حاله؟

نه اکثرا همه رفتن شب اول که زلزله اومد یه صدای شدیدی اولش اومد فکرکردم تصادفی چیزی شده تو کوچه یه دفعه دیدم همه جا داره تکون میخوره هنوز که هنوز هست یادم میاد کل بدنم میلرزه دیگه نمیتونم حتی پامو تویه اون خونه بزارم اینقدر ترافیک شده بود دوساعت تو ترافیک بودیم تا تونستیم به پدر شوهر و مادرشوهرم اینا سر بزنیم 

❤️Live for yourself ❤️
نمیتونین برگردین خونه؟خونتون در چه حاله؟

هیچکس تویه خونه نمونده کلا همه همسایه هامون رفتن روستاهاشون ما هم که روستایی نداریم بریم مجبوریم همینجوری آواره بمونیم تا ببینیم شرایط چی میشه میگن که هنوز تا 27 بهمن خطر هست کلا انگاری تو گهواره هستیم همش پس لرزه میاد اونم 3/5 تا 4/5 ریشتر پس لرزه هاش هست

❤️Live for yourself ❤️
منم تبریزم. این جا هم همون صدا رو شنیدیم. ما هم فکر کردیم بیرون تصادف شده. انشالله که حل میشه. نگران ...

اخه نه چادر میدن بهمون نه هیچی پس مردم بیچاره چکار کنن

❤️Live for yourself ❤️
شنیدم اونجا چند وقته زلزه میاد؟بازم دارن معدنی چیزی میزنن؟چیزی نشنیدین؟

تا الان 3 بار زلزله اومده دفعه مهر بود که 5/4 ریشتر شب ساعت 3:50 دقیقه اومد دفعه بعدی دوهفته پیش بود که دوباره 5/4 ریشتر ظهر اومد الان هم که سومین بار هست دیشب بود که ساعت 21:44 اومد که 5/9 ریشتر بود و شدید وحشتناک

❤️Live for yourself ❤️
هیچکس تویه خونه نمونده کلا همه همسایه هامون رفتن روستاهاشون ما هم که روستایی نداریم بریم مجبوریم همی ...

اصلا زلزله قابل پیش بینی نیس عزیزم برید خونه هاتون دیگه سختیش همین دیشب بوده تموم شده

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
اصلا زلزله قابل پیش بینی نیس عزیزم برید خونه هاتون دیگه سختیش همین دیشب بوده تموم شده

چی بگم حتی نمیتونم به این که بخوام برم تو خونه بمونم فکرکنم 

❤️Live for yourself ❤️