2777
2789
عنوان

زلزله خوی!

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 70 پست
اصلا زلزله قابل پیش بینی نیس عزیزم برید خونه هاتون دیگه سختیش همین دیشب بوده تموم شده

چون خیلیا میگن که گفتن خوی رو تخلیه کنین فعلا تو خونه نمونین

❤️Live for yourself ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلیا میگن که گفتن خوی رو تخلیه کنین فعلا تو خونه نمونین

شایعات ک همیشه زیاده اگه واقعا از رادیو تلویزیون شدی جدی بگیر،زلزله هیچ وقت قابل پیش بینی نیس وایران هم کشور زلزله خیزی هست

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
هیچکس تویه خونه نمونده کلا همه همسایه هامون رفتن روستاهاشون ما هم که روستایی نداریم بریم مجبوریم همی ...

الهی عزیزم بندرعباس که زلزله اومد ما رفتیم تو حیاط مدارس 

برین راتون میدن از لحاظ سرویس بهداشتی اینا خیلی خوبه هم بخوان چادرو غذا بدن اول اونجاهارو چک میکنن

پس مسئولین صحبت کردن تو تلویزیون گفتن زندگی ب روال عادیش برگشته .!!!

ما زنجانیم میتونین بیاین خونه ی ما پدر مادرم تو اخبار دیدن گفتن کاش بیان خونه ی ما 

من میگم از هیچ لحاظ مشکلی نداریم بی تعارف پاشید بیاید 

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
نه اکثرا همه رفتن شب اول که زلزله اومد یه صدای شدیدی اولش اومد فکرکردم تصادفی چیزی شده تو کوچه یه دف ...

چند سال پیش که تو تهران اومد هم اولش صدای خیلی بلندو وحشتناک اومد

من فکر گردم خونه ترکید ولی بعدش خونه شروع به لرزیدن کرد

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

هر وقت اسم زلزله میاد یاد زلزله سرپل ذهاب میفتم...  به نظرم برو خونه پدرت چند وقت اونجا بمونین...  تجربه زلزله خیلی سخته تا چند وقت ارامش نداری.. 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
پس مسئولین صحبت کردن تو تلویزیون گفتن زندگی ب روال عادیش برگشته  ما زنجانیم میتونین بیاین خونه ...

کلیپهاشو تو فضای مجازی ببین

تلوزیون که همیشه گل و بلبله

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

پس مسئولین صحبت کردن تو تلویزیون گفتن زندگی ب روال عادیش برگشته  ما زنجانیم میتونین بیاین خونه ...

واقعا زنجانیا آدمهای خونگرمی هستن  خدا پدرو مادرتو برات نگهداری عزیزم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
چند سال پیش که تو تهران اومد هم اولش صدای خیلی بلندو وحشتناک اومد من فکر گردم خونه ترکید ولی بعدش خ ...

شهر ما یه زلزله شد اولش صدای غول بود انگار  یه چیزی میجوشید از زمین و صدا داشت قووووووووو خیلی وحشتناک بعدش لرزید

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸