2777
2789
عنوان

تجربه از مرد شکاک دارین بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11876 بازدید | 62 پست
پدرم کلا بیخیال من ۱۰ هم برگردم نمیگم کجا بودی و با کی اما این جون منو خورده

پس تو که ازاد بودی نمی تونی زندگی کنی با همچین ادمی .من خودمم شکاکم البته خیانت دیدم .هر روز با خودم تکرار میکنم با هیچکس نیست .ولی مثل خوره ادم رو میخوره .فقط رهاش کن همین .

اره ولی نمیدونم چجور کات کنم

اگه روانیه 

کاری کن ازت زده بشه ب مرور سرد شو و یهو کات نکن سرد شو و کارایی که دوس نداره انجام بده بهانه بیار 

آروم آروم بزار اونم ازت سرد بشع 

ب هیچ عنوان محبت نکن بهش 

یا ب دروغ بگو مامانم گفته قط رابطه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوراهی ؟؟؟؟؟؟؟؟ وای خدااااا  نمیخای برای خودت ارزش قاعل بشی؟ ببین من مثلا شوهرم آزادم گذاشته ...

چه شوهر عاقلی داری این مراحل برای مردای ایران قفل عزیزم 

این میگه رفتی سرکار من زنگ میزنم بهت  گوشیتو  تا آخر بزار رو تماس من ببینم مرد های مردم بهت چیزی نگن و از دور کنترلت کنم

یکبارم یه مرد بهم تیکه انداخت میخواست بگیره بکشش

پدر و مادرم راضی نیستن میگن بدتر میشه اما بهتر نه

من تجربمو گفتم اگه خودت خسته شده باشی ولش میکنی (مطمئنا ازدواجتون ب جدایی ختم میشه)اگرم ن دوسش داشته باشیو بخای خودتو بدبخت کنی حتی خانوادتم تردت کنن باز ازدواج میکنی باهاش،

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
پس تو که ازاد بودی نمی تونی زندگی کنی با همچین ادمی .من خودمم شکاکم البته خیانت دیدم .هر روز با خودم ...

من بهش شک ندارم حتی یه ذره این منو دیونه کرده

خودش کلی شاگرد دختر داره پس منم باید شک کنم همش 

حرف ماهارو گوش کن والا ماهم دوس پسر داشتیم الانم متاهلیم خوبی تورو میخایم 

میدونم عزیزم تمام شرایطش اوکی فقط همین عیبش هست

من از بقیه نظر میخوام و قطعا اثر داره رو تصمیم

میدونم عزیزم تمام شرایطش اوکی فقط همین عیبش هست من از بقیه نظر میخوام و قطعا اثر داره رو تصمیم

ببین 2 تا ادم به هیچ وجهه من وجوه تغییر نمی کنن ادمی که خسیسه ادمی که شکاکه اگه موردش حاده فقط فرار کن فرررررارها داغون میشی دیدم که میگم

چه شوهر عاقلی داری این مراحل برای مردای ایران قفل عزیزم  این میگه رفتی سرکار من زنگ میزنم بهت ...

بقران روانیه هنوزم تو دوراهی هستی؟

نخیر اصلا هم قفل نبست من ۵تا زوج دوستامون هستن تازه شوهرای اونا از شوهر منم آزاد تر گذاشتن زنشون رو 

چرا میخای خودتو بدخت کنی؟مگه چند بار زندگی می‌کنی ؟

مثلا ی روز بهای بری کوه یا دوچرخه سواری اجازه نمیده بهت 

همش رو مخته اه اصلا تعریف کردی ازش حالم بد شد