2777
2789
عنوان

تجربه از مرد شکاک دارین بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11876 بازدید | 62 پست

شک ی بیماری روانیه به مرور بدتر و بدتر میشه 

حبست می‌کنه تو خونه افسرده میشی 

باهاش ازدواج نکنی هااا 

خر نشی ازدواج کنی

بشاش تو عشق و عاشقی مهم زندگی و آرامش و شادی خودته 

بعد یکسال همه چی تکراری میشه بااین گرونی مردا صبح تا شب سرکار هستن شبا هم خسته و کوفته 

دیگه عشق و عاشقی معنی نداره مهم اینه با کسب ازدواج کنی که انقدر بهت اعتماد داشته باشه کلا آزادت بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پر رووو یعنی چی ولت میکنم؟ کسی که دوس داره زنش تو گذشته کاری نکرده باشه پس خودشم باید همین باش ...

اره خودش گذشتش بده اما چون منو برای ازدواج میخواد باید حضرت فاطمه باشم براش

نمیدونم تو دوراهی هستم

اشتباه نکن🙃

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
فک کن بابات باهات ایطوری رفتار کنه .شوهرم که بدتره .چون از پدر خیلی ناراحت نمیشی .خیلی بده شوهر شکاک ...

پدرم کلا بیخیال من ۱۰ هم برگردم نمیگم کجا بودی و با کی اما این جون منو خورده

نمیدونم تو دوراهی هستم

عزیزم به جایی میگن دو راهی که تو از ته هیچ کدوم راهها راه خبر نداشته باشی ولی ته این راه مشخصه و پا گذاشتن توش حماقته

ته این راه  یا دور از جون دیوانه میشی یا جدا میشی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اره خودش گذشتش بده اما چون منو برای ازدواج میخواد باید حضرت فاطمه باشم براش

الان دوسش داری برات قابل تحمل تره بزار دوران دوستیتون بیشتر بشه دوست داشتنه ک کمرنگ شه خودت ولش میکنی زود تصمیم ازدواج نگیرفقطططط

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
میگه خودمو درست میکنم اما این آدما مریضن دست خودشون نیست

نه بابا نمیپذیرن که مریضن 

همین امشب گفت صبح بیا بیرون گفتم ظهر گفت مشکوکی چرا نمیای من دستور میدم و فلان یعنی بغض کردم چرا یک درصد درکم نمیکنه 

نمیدونم تو دوراهی هستم

دوراهی ؟؟؟؟؟؟؟؟

وای خدااااا 

نمیخای برای خودت ارزش قاعل بشی؟

ببین من مثلا شوهرم آزادم گذاشته حتی مسافرت برم

تو دلت نمیخاد آزاد باشی ؟

مثلا هر ساعتی دلم بگیره میتونم برم پیاده روی 

برای بیزون رفتن اجازه لازم ندارم 

با دوستام بیرون میرم خونه دوستام میرم 

اگه دوس پسر دوستامو ببینم حتی منو تا خونه برسونن شوهرم ناراحت نمیشه چون بهم اعتماد داره 

تو دلت نمیخاد باارزش و شاد زندکی کنی؟