2777
2789
عنوان

تجربه از مرد شکاک دارین بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11883 بازدید | 62 پست
میدونم عزیزم تمام شرایطش اوکی فقط همین عیبش هست من از بقیه نظر میخوام و قطعا اثر داره رو تصمیم

همین مسأله خیلی بزرگیه 

تو افسرده باشی بچه های افسرده هم تربیت میکنی 

دخترت هم همش تو عذابه تا بزرگ بشه 

توروخدا عاقلانه کات کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته چندسالشه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
اره فکر کن همش یکی کنترل کنت خیلی رنج آور 

بخدا خواهر من ماه بود اونقدر خوشگل بود اونقد خواستگار داشت عاشق شوهر خواهرم شد هر چقد همه مون گفتیم بخدا درست بشو نیس نکن هی گفت ن دوسم داره روم غیرت داره خلاصه اومدن خاستگاری خانواده قبول نکردن چون یه بارم ازدواج کرده بود زن اولش بخاطر بی دلیش ولش کرد رفت خواهرم با این فراری رفت  حالا بگذریم که حتی شب عروسیش نزاشت یه ارایشگاه درست حسابی بره عروسی خود من نزاشت بیاد میومد خونه میدید دو تا لیوان کثیفه به خواهرم میگفت  اره میدونم یدونه مرد اومده بود خونه تنها نبودی خونه زندانیش کرد ماه ها الان دیگه سلام میدی به خواهرم پاچه میگیره انقدی که دیونش کرد افسرده شد عصبی شده نمیزاره ی روژ بزنه ولی خودش هر گوهی میخوره 

بخدا خواهر من ماه بود اونقدر خوشگل بود اونقد خواستگار داشت عاشق شوهر خواهرم شد هر چقد همه مون گفتیم ...

خدا لعنت کنه اینجور آدما رو چی فکر میکنن با خودشون واقعا  فکر میکنن زن اسیر دست اینا

خودشون هر غلطی میخوان بکنن اونوقت زن حق نداشته باشه غیر امر اینا رفتار کنه

استغفرلله فکر کردن خدان یکیو به اسارت خودشون در آوردن

یکبار زندگیو یه آدمو خراب میکنن و اینم میدونم ذات آدم هر جور باشه فکر میکنه بقیه هم عین خودشن 

من۲۱ اون ۲۴

عزیزم شوهر منم اینجوری بود مخصوصا سه سال نامزدی حتی ب لباسامم گیر میداد تا مرز جنون منو رسوند یادم میاد ازش متنفر میشم الان ک پنجمین سال ازدواجمونه بهتر شد البته منم جوابشو میدم دیگه کوتاه نمیام آبروشو میبرم میگه مانتو جلو باز نپوش میگم دوست دارم میپوشم مگه بهم اعتماد نداری سه سال زهر مار کردی زندگیمو بازم میکی بعد دهنش بسته میشه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست