2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم اشتباهه؟

114 بازدید | 6 پست

بچه ها میخوایم نیمه شعبان عقد کنیم یه مقدار پول دستمه دمه عیده کار اینم طوریع که باید  نقدینگی دستش باشه 

بعد جهازمم قرار شد خودش بگیرع 

گفتم بزار سرویس طلا عقد و من بخرم تو بعدا به من میدی هی میگه نه فردا میزنی تو سرم ولی خب من میگم سر رسم و رسومات الکی هزینه نکنه اون پولش الان تو گردشه این پول پس اندازع جهازم بوده اگه بخوابه برا طلا ام مهم نیست نظر شما چیه بده یا خوبه؟

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذاربگیره کم اورد تو بهش بده

خب اخه جهاز و ست حلقه عقد و مراسم عقد همچی با اونه سرویس زیر ۸۰_۹۰ نیست الان اون چیزی که مد نظر خونواده منه خیلی دیگه فشار نمیاد بهش؟!

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆
خوب شما پولت رو طلا بگیر ، نفهمیدم مشکل کجاست

نشکل اینجاس میگه فردا دعوا میشه میزنی تو روم نمیدونم چجوری ثابت کنم بهش که نه اینجوری نیست 

خب اخه جهاز و ست حلقه عقد و مراسم عقد همچی با اونه سرویس زیر ۸۰_۹۰ نیست الان اون چیزی که مد نظر خونو ...

حتما داره ک میگه خودم میگیرم .بعدشم بذار برات خرج کنه خودتو وسط ننداز 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم