2777
2789

از طرفی هم آدمای محترمین و ارتباط خوبی دارم باهاشون ولی دوروزه گیر دادن به این موضوع حتی وزنمم میپرسن با بهم میگن برو پیاده روی چیکار کنم که دیگه نظر ندن راجع به من آقا هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا متنفرم از این‌کار بهشون بگو تو خونه مون آینه دارم و وزن هر ادم یه چیز شخصیه.

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...
وای خدا متنفرم از این‌کار بهشون بگو تو خونه مون آینه دارم و وزن هر ادم یه چیز شخصیه.

واقعاً تو دلم همینه ولی نمیشه گفت نمی‌فهمم چجوری چشمشونو میبندن دهنشونو وا میکنن