2777
2789
عنوان

وزوزگوش کودک11ماهه

74 بازدید | 10 پست

سلام مامان پسرم 11ماهشه همش گوشاشومیخارونه یامیکشه دکتربردم چک کردگفت مشکلی نداره سالمه نظرشماچیه؟شماتجربه ایی داشتین شبیه به این بعدشم خیلی لاغرشده نصبت به وقتی که فقط شیرخودمومیخوردبی اشتهاهم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دندونشه عزیزم . دکتر احمق چطور نفهمید  بجه ای که نیخواد دندون در بیاره گوساشو میکشه و میخار ...

جالبه

ولی من ندیدم بچه هام گوش شون رو بکشن

ولی بله خودم دندون درد گرفتم گوشم خیلی درد داشت

وزوز نمیکنه مطمعن باش داره دندون در میاره کم اشتهاییش هم از اونه دختر منم یازده ماهشه چهارتا متخصص بردم برای کاهش وزنش و همین که خیلی وقتا با گوشواره اش و گوشش بازی می‌کنه فکر میکردم درد داره دکتر گفت از دندونه از شیر هم بگیری و فقط غذاخور بشه خوب میشه وزن گیریش من شیر خشک هم خریدم بهش بدم  برای وزنگیری ولی اصلا شیشه نمیگیره

جالبه ولی من ندیدم بچه هام گوش شون رو بکشن ولی بله خودم دندون درد گرفتم گوشم خیلی درد داشت

دقت نکردین حتمااا مخصوصا دندونای نی خیلی اذیت میکنن من دوتا پسرام همنجوری بودن . تونت سرچ کنید میاد. 

بچه ها بزارن کمپرس گرم بزارن روش اروم میشه . 

من بچه ها بغل میکردم میچسبوندم به سینم اروم میشدن 

دقت نکردین حتمااا مخصوصا دندونای نی خیلی اذیت میکنن من دوتا پسرام همنجوری بودن . تونت سرچ کنید میاد. ...

پسرم گوششومیخارونه انگشتشومیبره توی گوشاشش کلاقرمزمیشه