2777
2789
عنوان

از صبح که دیدم دلم گرفته...عصبیم

1067 بازدید | 96 پست

صبحی پاشدم از خواب البته بزور دخترم  رفتم سر اینه یه تار موی سفییییییییید جلوی سرم دیدم ییهو جا خوردم بچه ها.خیلی حالم بده خیلی .

فکر میکردم توی این سن جای دیگم تو شرایط دیگه.امیدواربودم صبوری هام جواب بدن.

هی ریختم تو خودم و حالا صبوری هام شدن تار سفید و به هیچکدوم اونا نرسیدم   

اللهم صل علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولین بار دیدم اینقدر گریه کردم حالا همش قیچیش میکنم

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

چند سالته؟

من ک‌مجردم کل موهام سفید شده چی بگم؟

بعد باوجود بچه و تاهل ناراحتی🤦🏻‍♀️😑

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

وای منم روز اول ک دیدم اینجور بودم افسرده و ناراحت و داغون 🥲🥲🥲

فردا عادی میشی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
واقعا حالم گرفته. شماها موهاتون سفید شده ؟چند سالتونه    

من شاید چهل درصد سفیدن تومون ارثیه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

من راهنمایی بودم سفید بود الان هم یک قسمت موهام جو‌ گندمیه 

اول دبیرستان یکی از همکلاسیام کلا موهاش جو گندی بود 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
منم اولین بار دیدم اینقدر گریه کردم حالا همش قیچیش میکنم

خیلی صبوری کردم خیلی .آخرش بعد ۷. سال اومدم باز تو خونه ای که از اول گفته بودم نمیام  

صبوری کردم که به جایی برسیم حالا چی

اللهم صل علی محمد وآل محمد