2777
2789

سلام دوستای خوبم. کسی اینجا لاغری موضعی انجام داده یا کسی رو میشناسید اگر محبت کنید بگین چکار کردید ممنون میشم واسه ساق پا میخوام که پیاده روی و رژیم روش تاثیر چندانی نداشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من شب و روز خدا رو التماس میکنم ک پول برسونه من برم تزریق فیلر یا چربی‌ بزنم ب ران و ساق پام😔

هر چیزی به اندازش خوبه ساق من کمی درشته آرزو دارم ساپورت یا شلوار تنگ بپوشم زشت میشه

هر چیزی به اندازش خوبه ساق من کمی درشته آرزو دارم ساپورت یا شلوار تنگ بپوشم زشت میشه

اتفاقا منم آرزو دارم ساپورت و شلوار تنگ بپوشم 

پاهام میشن شبیه پای مرغ 

باورت میشه چنتا شلوار میپوشم روهم😔

خدا میدونه ک چقد اذیتم 

روح و روانم بهم ریخته 

شدم یه آدم افسرده 😔دائمم سر درد دارم از بس فک میکنم بهش 

ولی بدون ساق پا درشت خیلی قشنگه بخدا ناشکری نکن

[QUOTE=271802715]اتفاقا منم آرزو دارم ساپورت و شلوار تنگ بپوشم  پاهام میشن شبیه پای مرغ  باورت میشه چنتا ...[/QUOTد  مثل اینکه بهترین راهکار جراحیه واسه من.فعلا شلوارهای راسته و دمپا میپوشم اکثرا مردونه میگیرم که کش نباشه.

شما هم شلوارهای کتان (کش نباشه)و اونایی که حالت سمبادی داره(دمپا کش) یا شش جیب ها رو بپوشی خیلی خوب میشه داریم تو فامیل که اینطوری میپوشن خوب میشه خیلی،دیگه نیاز نیست این همه اذیت بشین.ناراحت شدم واسه شما.امیدوارم مشکلتون حل بشه

[QUOTE=271802715]اتفاقا منم آرزو دارم ساپورت و شلوار تنگ بپوشم  پاهام میشن شبیه پای مرغ  ب ...

فایده نداره بالاخره هر چی بپوشم اگه شلوار نپوشم زیرش معلومه پاهام لاغره... اینکه میگم شلوار میپوشم زیر شلوار یا ساپورت فک میکنی چنتا میپوشم؟ یکی؟؟ نه... 5-6تا ساپورت میپوشم رو هم ب اضافه ی یه پد حجم دهنده ساق پا و دو جفت جوراب ک میذارم بغلای رانم ک گوده😐😐

حالم از خودم و اینکارا بهم میخوره.... 😔

ولی چاره ایی ندارم تا خدا معجزه کنه پول برسونه برم تزریق بزنم راحت شم 😔

فایده نداره بالاخره هر چی بپوشم اگه شلوار نپوشم زیرش معلومه پاهام لاغره... اینکه میگم شلوار میپوشم ز ...

ای بابا .وقت اذان هست برات دعا میکنم که مشکلت حل بشه و به ارامش برسی.شما باید دور ساپورت پوشیدن رو خط بکشی مثل من.اما باید فکری هم به حالش بکنید تزریق ژل خیلی هزینه داره؟ 

ای بابا .وقت اذان هست برات دعا میکنم که مشکلت حل بشه و به ارامش برسی.شما باید دور ساپورت پوشیدن رو خ ...

اره بخدا از ته دل دعا کن برام 

ببین ما کلا ژنتیکی از دست و پا لاغریم و استخونمون ظریفو باریکه 

مچ دست و ساق دستم باریکه 

مچ پا و ساق پا و رانم لاغره و هیچ جوره چاق نمیشه هر چقدم وزنم زیاد بشه فایده نداره 

تنها راه حلش تزریق چربی یا فیلره 

که پرسیدم گفتن  تزریق چربی به باسن و بغل ران فقط میتونه انجام بشه ولی ب بقیه جاها خطرناکه ولی تزریق فیلر میشه ب همه جا زد 

ولی خوب فیلر موندگار نیس بسته ب نوع فیلر هی باید هر چندماه یا دوسه سال باید تمدید بشه 

خلاصه ک مجبورم فیلرو انتخاب کنم ولی قبلش خدا باس چند میلیاردی بهمون برسونه ک هر سری پول تمدیدو داشته باشم 

باید هم دستامو فیلر بزنم هم پاهامو

اره بخدا از ته دل دعا کن برام  ببین ما کلا ژنتیکی از دست و پا لاغریم و استخونمون ظریفو باریکه& ...

تا این حد گرونه .نمیدوستم.دختر برادر شوهرم مثل شماست خیلی هم می نازه به خودش همشم میگه شوهرم خیلی دوست داره که این شکلی شبیه باربی ام.خودش رو اینطوری پذیرفته و کاملا با اعتماد به نفسه تو جوونی دنبال چاق شدن بود وقتی نشد ول کرد و  الان داره راحت زندگیش رو میکنه

تا این حد گرونه .نمیدوستم.دختر برادر شوهرم مثل شماست خیلی هم می نازه به خودش همشم میگه شوهرم خیلی دو ...

فک میکنی... ب نظرم داره تظاهر میکنه مث خودم ک اصن جلو هیچ احد و ناسی ب رو نمیارم ک دوس دارم چه جور باشم 

مطمئن باش اگه راهی داشته باشه ک بتونه اونی ک میخاد باشه اون راهو حتما میره 

واسم دعا کن.... خیلی خستم از فکر کردن.....