2777
2789
عنوان

شام چی دارید خب

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 84 پست
اره فک کنم یا زرشک پلو بذارم یا خورشت مرغ شمالی 

برا من سریععع ترین غذاس زرشک پلو😁

خورشت زیادم نمیخواد 

نه گوجه نه سیب زمینی هویج ...

هرچند خیلی وقتا کنارش سرخ میکنم میذارم ولی حال نداشته باشم فقط برنج،مرغ،زعفرون،زرشک تامام😁

🫡

نمیدونم چرا وقتی ناراحتم اینجوری میشم سعی میکنم آروم باشم تا برگردم به حالت عادی ...

منم اوایل ازدواج مثل تو بودم 

چیزی نمیخوردم 

بعد فهمیدم مردا ارزششو ندارن...

همش دنبال کیف وحال خودشونن مافقط حرص میخوریم.

🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا امروز هرچی ادامه داد بحث هیچ نگفتم لال شدم حوصله ندارم دوتا بچه دارم  مدرسه ای والا ول میک ...

ولش کن فکر خودت باش برای چی غذا نمیخوری  قشنگ شاد وخوشحال باش هر چیم گفت اهمیت نده خیلی از زنا عمر و جوانیشون پای مردا هدر رفته

ولش کن فکر خودت باش برای چی غذا نمیخوری  قشنگ شاد وخوشحال باش هر چیم گفت اهمیت نده خیلی از زنا ...

از ناراحتی زیاد اشتهام بسته میشه هیچی نمیتونم بخورم حتی آب دیشب اینقد بهم فشار اومد نخوردن که ناچاری اب و خرما خوردم .درسته

از ناراحتی زیاد اشتهام بسته میشه هیچی نمیتونم بخورم حتی آب دیشب اینقد بهم فشار اومد نخوردن که ناچاری ...

میدونم خیلی عذاب آوره زندگی با اینجور آدما ولی من یه این نتیجه رسیدم آدم باید اول فکر خودش باشه اینجوری افسرده میشی و هزار جور مریضی میاد سراغت

سلام عزیزم تاپیک که در مورد نرخ تدریس، بود الان دیدم من موسسه خصوصی بودم ساعتی 180 بود تا تابستان ...

مرسی عزیزم که گفتی. ولی همون ساعتی ۱۰۰ گرفتم دلم نیومد تازه میخواستم کمتر بگیرم🤭

امید زندگیم دوقلوهام😍