2777
2789
عنوان

شام چی دارید خب

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 84 پست
ما ایشالا کوفته داریم  کوفته تبریزی 😋 ازناهار هم سه تیکه کیک مرغ مونده😁😁 اسی کیک مرغ درست ...

اگ بگم ازینا که گفتی فقط مرغشو دارم باور میکنی؟؟؟😄😄😄😄

امید زندگیم دوقلوهام😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساندویچ مرغ همون فقط میپزید ریش ریش میکنید با پیاز و رب و ادویه و سیب زمینی یا مدل دیگه هم میشه؟&nbs ...

منن این مدلی تا حالا درست نکردم 

مرغ پخته ی خرد شده+خیارشور+یه دونه سیب زمینی خورد شده+نخود فرنگی+اگه ذرت داشته باشم+قارچ تفت داده شده+کاهوی ریز خورد شده ی کم چون زیاد باشه مزه اب میگیره(برگ های سبزش رو نمیریزم) توی سسش هم یه دونه خیارشور یه هویج کوچیک رنده میکنم با فلفل و نمک و اویشن و یه کوچولو ابلیمو قاطی میکنم باهم 

یا مرغ نگینی خورد شده رو با پیاز خلال سرخ میکنم نمک و فلفل وپودرسیر زردچوبه میزنم اخرسر اویشن میزنم خاموش میکنم قارچ و پنیر و سیب زمینی سرخ کرده هم برای کنارش درست میکنم