2777
2789
عنوان

به نظرتون ما به هم بدهی داریم

84 بازدید | 7 پست

۶ سال پیش که پدرم فوت کرد اموال زیادی نداشت ماشین بود مقداری بیمه عمر و پول پیش خونش. من و دو تا برادر مجرد که اونموقع کم سن و سال بودیم چیزی نخواستیم. با رضایت خودمون همرو دادیم مادرمون. مادرم بخاطر بیماری پدرم خیلی بدهی داشت. ماشینو فروخت بدهیاشو داد. ۲ سال پیش که مادرم فوت کرد من بازم چیزی نخواستم چون برادرام خیلی برای بیماری مادرم خرج کردن به نظر من پول پیش و وسیله ها و پس انداز مادرم همه حق اونا بود. خاکسپاری و سوم مادرمو اونا گرفتن. چهلمشو همسر من. حالا برادرام همش فکر میکنن به من بدهی دارن. مثلا من گاهی برای فریزشون خورش یا گوشت و مرغ آماده میکنم. البته پولشو میدن. ولی همش فکر میکنن من خیلی بهشون لطف میکنم و همیشه خیلی بهم احترام میزارن بچمو خیلی زیاد دوست دارن.دوس ندارم حس کنن نسبت به من وظیفه یا دینی دارن. مثلا یکیشون دو ماه پیش من گرفتار بودم بهم ۳۰ تومن داد و قسم خورد پول تو حسابش بوده الان فهمیدم بخاطر من ربع سکشو فروخته. هر کارم میکنم نمیگیره ربع سکه. میگه همون ۳۰ تومنو بده.

چه خواهر و برادرهای خوبی

خدا برای هم حفظتون کنه

بهش سکه رو بده

یا بگیر بذار کنار وقتی ازدواج کرد بهش بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پایدار باشه روابط خواهر برادری تون 👍🏼

چه خوب ذوق کردم

یکی هم مثل من حقم که خوردن تازه بهشون خوبی هم میکنم فک میکنن وظیفه بدهی هاشون پس نمیدن 😂😂🤦🏼♀️

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.