2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسرت حتی هر شب می‌ره شب نشینی شما نرو بمون خونت بذار عادت کنن ب این عدم حضور 

یه شب بگو‌سردرم 

یه شب دندون درد 

یه شب بی حوصله 

یه شب پریود 

چند بار ک بهونه بیاری شوهرت هم عادت می‌کنه ب این تنهایی رفتن

توم عین منی ماهم تویه ساختمونیم تاباشوهرم میخایم سالی یه بار بریم جایی روشو ترش میکنه تااین حد بی فرهنگ وبی منطقه شوهر بچه ننه منم میگه هرجا بریم باید اونام بیان 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
شوهرت نمی بینه رفتار مامانشو؟

میبینه وخودمم بهش میگم ولی اهمیت نمیده جدی نمیگیره همش میگه بیخیال باش گوش نده اهمیت نده خیلی پشته خانوادشه حتی اگه مادرش منو دار هم بزنه باز بهش چیزی نمیگه

توم عین منی ماهم تویه ساختمونیم تاباشوهرم میخایم سالی یه بار بریم جایی روشو ترش میکنه تااین حد بی فر ...

آخه ما هیچ جاهم نمیریم سالی یکبار اونم فقط یه روز رفتیم و برگشتیم این فقط یه مثال بود کلا مثلا ببینه من یه غذای خوب پختم یا یه لباس جدید خریدم تا چندین روز عین پیرغضب میشه باهام

عین مادر شوهر منه با شوهرم رفتیم‌شمال به همه گفته بود ناراحتم دخترمو نبردن بخدا خسته شدم ی چیز میخرم اخم‌میکنه فقط میگه دخترم خوب بپوشه همه جا بره تو بد بپوش بشین خونه