2777
2789

همیشه از اول ازدواج برام سوال بود که باید فرقی باشه از نظر ارزشی کادو دادن بین مادر و مادر شوهر و پدر  و پدر شوهر در مناسبت هایی مثل روز پدر یا مادر . شما چکار میکنید موقع کادو دادن  

تقریبا مساوی میگیریم. اوایل که شوهرم میگفت کامل یکسان باشه اما دیگه چندسالیه بنا به نیازشون و شناختی که دارم هدیه میخرم و اصلا ارزشش مهم نیس

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فرقی ندارن، اما طبیعتا اونی که برای زندگی مشترک ما بیشتر انرژی و توجه میذاره ما هم به جبران زحماتش بهش بیشتر توجه می کنیم که این توجه می تونه همون هدیه ی روز مادر یا پدر باشه.

اگه پول بدیم مبلغ یکسان. کادو بدیم هم ارزش یکسان میدیم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
به پدرم کادو میدم(از درامد خودم) اما پدرش نه(همسرم اعتقادی ب کادو دادن نداره)

بعضی ها خانم با درآمد خودش می گیره آقا از درآمد خودش کادو می گیره اما اینطوری ی طوریه به نظرم