2777
2789
عنوان

دلم گرفته گفتم شاید اینجا راهی باشه ک بتونم ناشناس درد و دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 66 پست
من نمیگم زندگیش خوب میشه اما زندگی بعد از طلاقشم جالب نیس  اونموقع ام مجبدره با یه مرد سن بالا ...

با احترلم در نهایت همون طلاق پیشنهاد منه ادامه این رابطه بدتر از طلاقه دلایلمم محکمه.... خیلی جالب نیس ک بخاطر احتمال و اگر و امای ازدواج با مرد بچه دار یا مسن به ی رابطه ی سمی ادامه بدیم....ضمنا گذشت اون دوران کی گفته هر کس تو عقد طلاق گرفت دیگه خواستگاراش مردای مسن و بچه دارن حتما؟ اگه نظرات رو تو تاپیکای دیگه دنبال کرده باشی میبینی این تفکر کاملا منسوخ شده و نادرست... موفق باشید 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترلم در نهایت همون طلاق پیشنهاد منه ادامه این رابطه بدتر از طلاقه دلایلمم محکمه.... خیلی جالب ن ...

پیشنهادتو بذار تو کوزه ابشو بخور به هم زدن زندگی اسون نیس

پ ن پ پسرای ۲۵ ساله و تاجر براش صف میکشن الان خود مجردا خواستگار درست و حسابی ندارن و هررر مردی ام یه عیبی داره 

جنگ بلد؛ولی صلح طلب🤷🏻‍♀️

از بس خانواده شوهر قبلیم اویزون بودند ومن تازه عروس به شوهرم جلو خودم گفتند اگه فلانی رو مبگرفتی نونت تو‌روغن بود بببن بابای من وضعش خوبه ولی از اویزون بودنشون بدش میومد بهش کمک میکرد ولی اونا کمشون بود حتی هدیه سر عقد که فامیلاشون به من دادند سرعقد گرفتن از من که مال ماست 

الان همسر دومم که اخلاقش خوبه خانوادش با فرهنک وخانواده دارن روز بعد عقد بابام به شوهرم ماشین هدیه داد چون اویزون وبکن نبود سرعقدم هم کلی سکه وطلا بهم کادو دادندیبارم اسمشو نیاوردن شوهرمم نگفت بده به من حتی همشون تو خونه بابام بود تا موقع عروسی بردم خونه خودم سکه وطلاها رو .

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
با احترلم در نهایت همون طلاق پیشنهاد منه ادامه این رابطه بدتر از طلاقه دلایلمم محکمه.... خیلی جالب ن ...

والا منم بعد طلاق همه خواستگارام پسر مجرد بودند ولی خودم عاشق شوهرم شدم که قبلا جدا شده بود ومشکل قلبی داش وبچه دارم نمیشد من باهاش ازدواج کردم تو همون عقدم حامله شدم با اینکه دکترا جوابش کرده بودند الانم خانوادم اینقد دوستش دارند اگه با شوهرم بد حرف بزنم بابام حسابم رو میرسه  خانواده شم یبار باعث ناراحتیم نشدند 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
والا منم بعد طلاق همه خواستگارام پسر مجرد بودند ولی خودم عاشق شوهرم شدم که قبلا جدا شده بود ومشکل قل ...

بله انشالله شما خوشبخت باشید ازدواج دومت بوده درسته ؟....بنظر من استارتر این رابطه رو تموم کنه بهتره

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
بله انشالله شما خوشبخت باشید ازدواج دومت بوده درسته ؟....بنظر من استارتر این رابطه رو تموم کنه بهتره

اره گلم