سلام دوستان من شوهرم خیانت کرد بهم یک ماهه از خونه گذاشته رفته مهریمو اجرا گذاشتم امروز بابام رفته بود همون دفتر عقدی که عقد کردیم یارو گفت چند روز پیش دامادتون اومده بود کپی سند ازدواج رو بگیره بعد برگشته گفته من میخوام لاکچری زندگی کنم یعنی چی این حرف؟؟ منظورش چی بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید چیز خوری زیادی کرده😂 اخه کجای دنیا لاکچری زندگی کردن به خیانت و عدم تعهد هس طلاقتو بگیر از این ادم انگل
چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮💨🚶🏻♂️
یادمه یبار ک بچه بود ارزو کردم زندگیم عین رمان بشه فکر نمیکردم خدا ارزومو برآورده کنه اما الان زندگیم جوری هیجانی شده که اگه یه رمان بود ک میخوندی میگفتی همه اینا تخیلیه و وجود نداره کاش اخر داستانم همونطوری ک میخوام بشه