2777
2789
عنوان

کی دستور پخت این ترشی رو بلده ک خیلی خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7288 بازدید | 47 پست
من همیشه میپزم در حد دو سه تا جوش عزیزم.. یک هفته‌ای آمادس ولی نجوشونی باید حداقل ۴۰ روز صبر کنی تا ...

مواد‌ترشیتو هم میگی گلم؟

یه چی هست شکل هندونه کوچیک تو ترشی میذارن اسمش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی پزم یع هفته ای اماده میشه عکسم گذاستم 

نوش جان عزیزم..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چند وقت بعدش آماده س برا خوردن ؟میشه تو یخچال نگهداری نکرد ترشیای باز نشده رو؟

من چند ساله خودم  ترشی میگیرم. اصلا نجوشون. موادتو خرد کن بریز تو سطل. بعد نمکو سیاه دونه زرچوبه و پودر گلپر حتما پودرشو.   بریز. یکم ترخون و برگ کرفس. قاطی سرکه کن بریز داخل   وسایل خرد شده یک هفته ای امادست. پودر موشیرم خوب میکنه

اول سرکه تو بزار بجوشه بعد که یه 10 دق یا کتر کوشید بهش نمک و زردچوبه بزن بعد مره کن نمکشو بعد یه دونه گل کلم بنداز داخلش بعد 1 دق درش بیار دیدی رنگش خوبه پس نمیخواد زردچوبه اضافه کنی بعد زیرشو خاموش کن بزار به کمی خنک بشه بعد تمام مواد ترشیت رو بریز تو تشت و کم کم بهش سرکه رو اضافه کن هم بزن تا رنگش قشنگ بسه بعد بریز تو دبه و ادویه بزن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

مواد که خرد کردی زرچوبه رو زیاد بریز تفت بده بریز مواد با نمک زیاد و فلفل سرکه سفید تاکیید میگنم فقط سرکه سفید بجوشون همون طور که داغه بریز رو مواد خوب هم بزن سرد کخ یرد بریز تو دبه چند روزه میرسه اصلا کپک نمیزنه طعمشم معرکه هست 

فقط زرچوبه زیاد بزن سرکه هم سغید 

🖤🌧️🌈🎹🥘

عزیزم مواد رو به اندازه خورد میکنی و میشوریش  رو پارچه پهنش کن تا ابش بره کاملا .اگر آب داشته باشه سرکه بریزی بوی بدی میگیره و زود هم خراب میشه .بعد مواد رو میریزی داخل یه ظرف دلخواه داخلش سرکه سفید وردا بریز بعد کمی نمک و رنگ زرد هم زعفران هستش به اندازه زعفران بریز بعضی ها هم سیاه دانه میریزن این بستگی به سلیقه داره بعد از یک هفته قابل استفاده هست 

خوب میشه مثل بازاریا؟ سرکه قرمز یا سرکه سیب یا سفید میریزین؟  و اینکه نمیپزیدش؟

اینو نمیپزن

همه مواد و خورد کن بشور بزار خوب خشک بشن بعد نمک ،ادویه ترشی،سبزی معطر،زردچوبه،سیاه دونه و گلپر بزن  بعد سرکه رو قاطیش کن