2777
2789
عنوان

کی دستور پخت این ترشی رو بلده ک خیلی خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7278 بازدید | 47 پست
مواد‌ترشیتو هم میگی گلم؟ یه چی هست شکل هندونه کوچیک تو ترشی میذارن اسمش چیه؟

من هویج و گل‌کلم و کرفس و سیب زمینی مخصوص ترشی ، خیار ،سیر و بادمجون میزنم.. پیاز و لوبیا سبز و گوجه گیلاسی و موسیرم میشه ریخت..

داری عکسشو بزاری عزیزم؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد‌ترشیتو هم میگی گلم؟ یه چی هست شکل هندونه کوچیک تو ترشی میذارن اسمش چیه؟

عزیزم اون که شبیه هندوانه کوچیکه یه میوه وحشیه ما بهش می گیم شیپله ،هندوانه ابوجهل هم بعضیا می گن ایلام و کرمانشاه داره

من چند ساله خودم  ترشی میگیرم. اصلا نجوشون. موادتو خرد کن بریز تو سطل. بعد نمکو سیاه دونه زرچوب ...

ب سرکه آب هم میزنی؟یا سرکه خالص میریزی؟

فلفل سیاه و قرمز هم میذاری برا ترشی؟

من چند ساله خودم  ترشی میگیرم. اصلا نجوشون. موادتو خرد کن بریز تو سطل. بعد نمکو سیاه دونه زرچوب ...

عزیزم یادت نره بگی شما آب هم قاطی میکنین با سرکه اگع اره بگو چطور و چقد آب میذاری رو سرکه؟فلفل قرمز یا سیاه هم نگفتی پودرشو میذاری ؟

سرکه قرمز بعد یه مدت رنگ ترشی رو سیاه میگنه و بدرنگ میشه ولی سفید رنگش تغییر نمیکنه 

اصلا سیاه نمیکنه من سالی 28 کیلو ترشی مخلوط درست میکنم 

اصلا سرکه سفید برا معده خوب نیست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

چندتا نکته داره ترشی درست کردن:

اول اینکه گل‌کلم و کرفس و هرچی رو که میخوای بریزی تو ترشی نباید اصلا خیس باشه. بالاتر دوستان گفتن که باید بذاری حسابی خشک بشه. (خیس نباشه)

دوم اینکه زیاد ادویه نزن، بجای ترشی مزه ادویه میگیره.

سوم اینکه اون دوستانی که گفتن ترشی رو اول یکم میجوشونن، بخاطر اینه که کمی نرمتر و خوش خوراکتر میشه. اگر ترشی نرم دوس نداری نجوشون.

یعنی سرکه قرمز بهتره؟ منظورت همون سرکه سیب یا سرمه قرمز؟

سرکه قرمز سرکه انگور هست شما سرکه رو بجشون یه ده دقیقه یا بیشتر اگر روش یه کف امد برش دار چون مال داتهدهای انگور اینا هست یه حالت خاکی داره بعد سیر رنده شده نمک و زردچوبه بزن بهش 

داخل ترشی هم کمی نعنا دانه گشنیز که بو دادی و اسیاب کردی سیاه دانه بود داده گلپر اسیاب شده فلفل قرمز بریز خیلی خوشمزه میشه

سرکع سفید صتعتی هسد و برا معده مضرر هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ب سرکه آب هم میزنی؟یا سرکه خالص میریزی؟ فلفل سیاه و قرمز هم میذاری برا ترشی؟

اگر دوست داری ترشیش کم باشه. اب خالی نه. اب نمک درست کن بزار بجوشه بعد بزار سرد بشه نصف اب نمک نصف سرکه به هیچ وجه هم خراب نمیشه و کپک نمیزنه

عزیزم یادت نره بگی شما آب هم قاطی میکنین با سرکه اگع اره بگو چطور و چقد آب میذاری رو سرکه؟فلفل قرمز ...

فلفل سبز. میریرم خرد میکنم. و پودر فلفل سیاه برا عطرش. اگر فلفل سبزهات تند نبودن و تند دوست داری یکمم فلفل قرمز بریز