2777
2789
عنوان

میخوام مرگ موش بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 190 پست

دوستم دوتا دختر داشت نمیتونست طلاق بگیره شوهرش خائن بود با همه جور زنی پولاشو خرج اونا میکرد اینارو کتک می‌زد فش میداد خلاصه هرچی فک کنی اینم شرایط طلاق نداشت فقط تحمل میکرد همین چند وقت پیش شوهرش سی و خورده ای سالش بود یهو تومور مغزی گرفت مرد در عرض چند ماه  این موند و خونه و ماشین و ی حقوق تپل  خدا بزرگه ناامید نباش لحظه آخر همیشه میرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جهنم که شوریدن مثلامیخوان چی بگن به جیگرگوشه ت دخترت فکرکن 

ندیدی که چیا گفت امروز بهم پاشدیم چند روز اومدیم خونشون اصلا راحت نیستم اینجا اتاق خوابم ندارن همش باید بامانتو یه گوشه بشینم شوهرمم اصلا نیست خسته شدم به شوهرم گفتم بریم خونه یه چیزایی بهم گفتن

هیچ خیری ندیدم از این دنیا امروزم شوهرم ومامان باباش علیهم شوریدن حالم اصلا خوب نیست 

زیارت عاشورا و بعدش دعای علقمه بخون ببین چجوری ب خاک سیاه میشینن.دعای علقمه نفرین داره دشمنانو نابود می‌کنه یا ناخودخواه دست از سرت برمیدارن.ب فکر راه حل باش چرا تو بمیری اونا بمیرن  

دوستم دوتا دختر داشت نمیتونست طلاق بگیره شوهرش خائن بود با همه جور زنی پولاشو خرج اونا میکرد اینارو ...

خوشبحال دوستت 

خدایا منم میبینی دیگه ....

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی

تو چه این حرف رو راست بزنی چه دروغ دخترت بدبخته

اگر راست بگی که مادر ترسو و بزدل و بی دست و پایی مثل تو عملا اونو بدبخت و بیچاره میکنه

اگرم دروغ میگی که مادری که با دروغ میخواد جلب توجه کنه یعنی کمبود های شدیدی تو زندگیش داره که قطعا این کمبودها رو با رفتارهای مخرب با بچش هم جبران میکنه

یه کم مادررررررررررررر باش

مادررررررررررررررررررررررررررررررررر

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
ندیدی که چیا گفت امروز بهم پاشدیم چند روز اومدیم خونشون اصلا راحت نیستم اینجا اتاق خوابم ندارن همش ب ...

میدونی به گناه و اینا کار ندارم فقط به این فکر کن با برچسب خودکشی مادر دخترت چ ازدواجی میکنه هی سر کوفت میخوره

عزیزم مطمعن باش هر مشکلی داری حل میشه 

این کار راحش نیست مطمعن باش هیچی درست نمیشه 

خودت حاضری دخترتو رها کنی بدون اینکه بدونی چی سرش میاد؟

باید قوی باشی و با مشکلاتت بجنگی بخاطر خودت و دخترت و زندگیت