2777
2789
عنوان

میخوام مرگ موش بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 13299 بازدید | 190 پست
عزیزم به خاطر دخترت خیلی سخته براش حداقل به خاطر دخترت اینکارو نکن بیچاره خیلی سخت میشه براش بی مادر ...

اونا که خوشحال میشن میرن یه زن میگیرن براپسرشون که بیا  نوکریشونوبکنه

دخترمم مامانم فک کنم بزرگ کنه خیلی دوسش داره

اره خودتو بکش بعد دخترت یک عمر باید غم نبودت رو تحمل کنه/ اره خودتو بکش و بین زمین و اسمون معلق بمو ...

کاملا موافقم اسی خود خواه و بی رحمه و دخترش هیچ وقت نمبخشتش،در ضمن خودتو درمان کن اسی انقدر ضعیف نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم دوتا دختر داشت نمیتونست طلاق بگیره شوهرش خائن بود با همه جور زنی پولاشو خرج اونا میکرد اینارو ...

دست راست دوستت روی سر من آمین

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
ندیدی که چیا گفت امروز بهم پاشدیم چند روز اومدیم خونشون اصلا راحت نیستم اینجا اتاق خوابم ندارن همش ب ...

چی گفتند اینو بدون نه خانواده همسرت هیچ چیز وهیچکس توااین دنیا ارزش خودکشی نداره به عواقبش فکر کردی،خب طبیعیه آدم معذبه حتی خونه پدرمادر خودتم  چراخونه خودت نمیری

خیلی خودخواهی خودخواه ترین مادر دنیا خودتو با مردن خلاص کی و روزی هزاربار مرگ رو به دخترت هدیه بدی؟یه ناماذری بیاد بالاسرش همش طعنه بزنه بهش لابد مامانت خراب بوده....دخترت مریض که بشه دلش نیاد یه سوپ گرم بزاره جلوش....

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

خانومی برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین. خصوصا قسمت های مربوط به خودکشی رو. از اینترنت دانلود کن. میفهمی هیییییچ غمی تو دنیا ارزش اینو نداره خودتو بکشی و عذابهای شدید اون دنیا رو تحمل کنی. خودکشی از بدترین گناهاست چون توی روال هستی دست بردی و تغییرش دادی

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
ندیدی که چیا گفت امروز بهم پاشدیم چند روز اومدیم خونشون اصلا راحت نیستم اینجا اتاق خوابم ندارن همش ب ...

بخاطر اینکه مانتو میپوشی میخوایی خودتو بکشی 

فکر کن با تو شوهر و خانواده اش چه کردن حالا بعده تو صد برابر بدتر از خودت با دخترت رفتار میکنن سرکوفت میزنن بهش ترو خدا نکن دخترت گناه دارع یا حداقل گناه دخترتم به گردن بگیر و راحتش کن ك بعد خودت دقیقا میندازیش ته ته ته  جهنم😓

اونا که خوشحال میشن میرن یه زن میگیرن براپسرشون که بیا  نوکریشونوبکنه دخترمم مامانم فک کنم بزر ...

بشین تا مامانت بزرگش کنه،یکی اینطوری بود بعد دخترش افسرده شد دیگه سرغ نوشو نگرفت میگفت فقط امیدوارم دروغ باشه حرفات یه دخترو بدبخت نکنی اگه نباشی و یکی از نزدیکاش دستمالیش کنن چی؟؟؟؟

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
دست راست دوستت روی سر من آمین

حالا یکی دیگه بگم.یکی از فامیلا زن و شوهر همیشه مشکل داشتن خدایی ام مشکل از مرده بود معتاد بچه ننه بیکار.همیشه قهر و دعوا.اینارو بعد فوت مرده زنش بهم گفت.گفت ی روز دم اذان دعوامون شد میگه انقد گریه کردم گفتم خدایا نمی‌کشم دیگه یا منو بکش یا این مردو بعدهم قهر می‌کنه می‌ره خونه باباش اول شروع سرما بوده مرده میاد بخاری نصب کنه حالا اعصاب نداشته چجوری بوده درست نصب نمیکنه گاز میگیره می می‌ره همون شب  

من خیلی درکت میکنم اما قبل اینکار بر و بشین رو به روی دخترت خوب نگاهش کن ببین کی قراره بزرگش کنه وقتی بزرگتریم حامیه زندگیش داره پشتشو خالی میکنه وقتی به مادر نیاز داره کی مخواد موهاشو ناز کنه و بغلش کنه و بهش دلداری بده که من همطوره پشتتم و دوست دارم . خدا خیلی بزرگه هیچ وقت از زندگی نا امید نباش چون خدا همیشه هواتو داره همون دخترت امید زندگیه تو که بهت دادش تنهاش نزار تو این دنیای بد

فقط جمله اخرت باتصورش جیگرم آتیش گرفت

دیدم که میگم😓