همه ی اینایی که الان تو تاپیک ذوق کردن دوست دارم ریاکشنشونو تا بچشون اینکارو میکنه ببینم اونموقع هم ...
آفرین😤😤
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اگه خودشم خجالت میکشه با این چهره بره مدرسه، یه باند از داروخانه بخرید و دور پیشونیش جوری ببندید که قسمت ابروها هم بره زیرش که انگار مثلا سرش آسیب دیده. نهایت تا یه هفته دیگه درمیاد. اگه خودش مشکلی نداره که همینجوری بره و شماهم بیخیال باش چون کاریه که شده
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
یه کلاه هم بکش سرش که کلا فیکس بشه چاره نداری یه هفته سر کنه تا در بیاد
سیر نزنیاااااا میسوزه شاید در نیان
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
واي خدارحم كرده نبريده چشمش اينارو ولي حرص نخور خواهر درمياد ديگه ميدوني ياد چي افنادم سال اول كرونا كه عيد هيچ كس ارايشگاه نمي رفت پسرمن سرش پر شده بود اصلا افتضاح منم به شوهرم گفتم سرش باماشين بزن عيده مرتب باشه شوهرمم هي اصرار كه نه ولش كن خراب ميشه منم انقدر اصرار كردم كه قبول كرد اقا بچه رو برديم حمام قشنگ موهاش زد همسرم يعني عالي شدشا بعد جلوي موهاش بلند بود يكم منم گفتم اينجارو كوتاه كن بلنده نگو ماشين رفته رو صفر همسرم اومد ماشين گذاشت رو سر بچه اين كچل نشد خلاصه سرت درد نيارم بچه رو كچل كرديم من مي خنديدم شوهرمم حرص ميخورد كه تو گفتي وگرنه اينجوري نمي شد اخرش يه دعواي حسابي كرديما يعني هفته اول عيد قهر بوديم