بچه دختر خالم ۲سالشه موهاشو با قیچی زد بعد زود اومد بقل من مامانش دعواش نکنه😐
ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن… حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتیها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه ی اینایی که الان تو تاپیک ذوق کردن دوست دارم ریاکشنشونو تا بچشون اینکارو میکنه ببینم اونموقع هم ...
خدا وکیلی منم استرس گرفتم وای به حال استارتر
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
😂😂😂😂حرص نخور بچه ها شیطونن پسرعمو منم اینکارو کرده بود وای من مرده بودم از خنده در میاد تا چند روز با ماژیک ابرو براش ابرو بکش ک پاکم نشه حالا در میاد😂😂😂😂
منم وقتی کوچیک بودم زدم ولی خوب موهام بلند بود میاوردم تو صورتم معلوم نمیشد😂
به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
وای پسرمنم ابروهاش پیوند داشت همه بش میگفتن سیبیل داری به جای ابرو یه روز با قیچی ایروهاشو چیده بود کوچولو بود خدارحم کرده بود خیلی بامزه شده بود ناراحت نباش خاطره میشه براش
من هم یک بار پسرم رو بردم حمام ،سه سالش بود،اوردمش بیرون هی دیدم یه طوری شده،ترسناک شده.ولی نمیفهمیدم چی شده .تا خشکش کردم لباسش زو تنش کردم تازه فهمیدم یه ابروش رو کاااامل با ژیلت زده😂😂😂😂افتاده بوده رو زمین یک لحظه من غافل شده بودم این کارو کرده بود