2777
2789
عنوان

پسرم ابروهاشو با تیغ زده چه غلطی کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 125 پست

همه ی اینایی که الان تو تاپیک ذوق کردن دوست دارم ریاکشنشونو تا بچشون اینکارو میکنه ببینم‌ اونموقع هم انقدر لارجن یانه.‌...

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار دو ساعت مونده به تولد پسر خالم(وقتی۴ سالم بود) با ثیلت زدم پوست چونمو کندم خون اومد😐

یا خدا😟😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ایخدا خوبه چشم و چارشو نزده ناکار کنه.این وسایل در دسترس بچه ندارید.با یه قلم مشکی تا حدی درست کن پر ...

وای اصلا دم دستش نمیذاریم من رفتم حموم یادم رفت برشون دارم تو کمد بود دیدم ی ساعت تو دستشویی اومد بیرون دیدم خودشو ناکار کرده

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
همه ی اینایی که الان تو تاپیک ذوق کردن دوست دارم ریاکشنشونو تا بچشون اینکارو میکنه ببینم‌ اونموقع هم ...

😂😂😂 دقیقا من الان یجوری عصبیم که نگوو

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

من مادرشوهرم تعریف میکردبعد7سال اومده خونه پدرش وقتی داشته حاضرمیشده دیده دختربزرگش قیچی برداشته جلوی موهاشو از کف سرزده خواهرشم موهاشوهمینطورزده ابرهای خواهرشوازته زده میگه انقدگریه کردم گفتم الان چه خاکی به سرم بریزم میگه وقتی اومدم همه میگفتن طفلی فکرکرده دختراشو چش میزنن اینطور کرده به چش نیان