2777
2789
عنوان

پسرم ابروهاشو با تیغ زده چه غلطی کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 125 پست

بچه دختر خالم ۲سالشه موهاشو با قیچی زد بعد زود اومد بقل من مامانش دعواش نکنه😐

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی اینایی که الان تو تاپیک ذوق کردن دوست دارم ریاکشنشونو تا بچشون اینکارو میکنه ببینم‌ اونموقع هم ...

خدا وکیلی منم استرس گرفتم وای به حال استارتر

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ولش کن، حرص نخور 

سلام عزیزم حالت خوبه؟نمیدونم چرا وقتی تو تاپیکی می‌بینمت ذوق میکنم😄❣️

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
دو تاشو میخواست پیوند ابروهاشو برداره کند زده 

واقعا اجازه دادی پیوند ابروشو برداره؟

۸سالشه ها

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم وقتی کوچیک بودم زدم ولی خوب موهام بلند بود میاوردم تو صورتم معلوم نمیشد😂

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
یا خدا ۸ ساله هامون چرا انقدر باهوش شدن من ۸ سالم بود فرق هه رو از ب نمیفهمیدم🤦🏻‍♀️

دخبر من ۷سالشه رفته با ژیلت موهای پیوندی ابروش تراشیده لق لق میگم چرا میگه زشته آدم پر پت باشه 

خداروشکر که زخمی نشده..بچه خواهر من ۲سالش بود تیغ ابرو برداشته بود کامل کشیده بود کف دوتا دستش مدل حجامت  بعدش شروع کرده بود گریه و زاری ک میسوزه....

کلا خطرناک هم هست بردار قایم کن 

♥️shiraz♥️

من هم یک بار پسرم رو بردم حمام ،سه سالش بود،اوردمش بیرون هی دیدم یه طوری شده،ترسناک شده.ولی نمی‌فهمیدم چی شده .تا خشکش کردم لباسش زو تنش کردم تازه فهمیدم یه ابروش رو کاااامل با ژیلت زده😂😂😂😂افتاده بوده رو زمین یک لحظه من غافل شده بودم این کارو کرده بود

چقدر دوستت دارم‌ خدا
دو تاشو میخواست پیوند ابروهاشو برداره کند زده 

حتما اذیتش میکنن تو مدرسه بابت این موضوع.

دعواش نکن دیگه....

بخش بگو میخوای اینجوری بری یا چسب بزنم ؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
یه هفته نذارش مدرسه کتمش بزن یا دفعه دیگه اینکارو نکنه ولی نگران نباش بچست درحال رشده زود جای تیغ ا ...

اینم پیشنهاده میدین اخه 

خیلی کار خوبیم هست پیشنهاد هم میدن 

اه 

کتک بزن واقعا که

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔