من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من وقتی بچه بودم دخترهمسایمون دوستم بود همسن بودیم یروز مامانامون رفتن ارایشگاه مارم باخودشون بردن بعد ک برگشتیم خونه اونا رفتن نشستن تو حیاط حرف زدن دوستمم گف میای ارایشگااه بازی کنیم منم موهام بور و لخت بود همیشه مامانم دم اسبی میبست قشنگ نشستم رو صندلی چهارساعت با نخی ک تو دستش بود صورتمو ب سوزش انداخت منم عین خنگا ادا مامانمو دراوردم گفتم ببخشید خانم موهامم برام کوتاه کنید همیشه الکی ادای قیچی درمیوردیم و صدای خرچ خرچ میدادیم ینی کوتاه شد این دفعه قیچی اورد فک کرد چون رفتیم ارایشگاه قبلش دیگ باید مث اونا باشه موهامو از زیر گوشم کوتاه کرد هیچ وقت یادم نمیره یکماه گریه میکردم هیچ جا نمیرفتم
خداروشکر خودش چیزیش نشده دختر من یبار واسه چند دقیقه خونه تنها بود با قیچی زده زیر موهاشو کوتاه کرده بود خداروشکر موهاش بلند بود خیلی مشخص نشد ولی انقدر ترسیدم که چه کار خطر ناکی کرده اگه میزد به گردنش چی🤦🏽♀️
به نظر من واسه پسرت یه کلاه بذار تا روی چشماش بکش پایین بگو سر کلاس در نیاره اینجوری کمتر جلوه توجه میکنه
والا پسر من اینکارو کنه میخندم و براش فقط میگم تکرار نکنه
من زیاد سخت نمیگیرم این چیزا رو
مدرسه رو نمیدونم دیگه مگه ماژیک ابرو بزنی بره بیاد فعلا تا دراد
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...