2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پسره هم بود چهارسال دبیرستان بنده خدامنو تامدرسه همراهی میکرد هررروز خاک برسرماشینم نداشت آخرشم معلوم نشد کجاگوربه گورشد خب یبار میومدی خواستگاری دل خوش کنم بهت
یبار از مدرسه برمیگشتم یه پسره میخواست بهم شماره بده منم اصلاااااااا محلش نمیذاشتم بیشعور تا دم خونه اومد دیگه دید شمادهدرو نمیگیرم گذاشتم تو کلاه پالتوم فرار کرد خاک بر سرش
خروسک قندی قندی چرا نوکتو میبندی😄😄😄
یه بار با دوتا از دوستای شاخم که انصافا خوشکل و خوشتیپ بودن برمیگشتم خوابگاه دوتا پسر پشت سرمون هی تیکه مینداختن بعد یکی دیگه از دوستام برگشت که تف بندازه بهشون تفش نیومد یهو دوتاشون زدن زیر خنده و دیگه تا خوابگاه همیجور متلک آخه کی با تو بود تف تفی. تف اگه میخوای بدم خدمتت. .... بدبختو شستن تا در خوابگاه . مدیونین اگه فکر کنین خودم بودم
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
راهنمایی بودیم با رفقا میرفتیم خونه یه گله پسر از روبرومون اومدن یکیشون گفت این همه ممه بازم شیر تو ایران کمه پدسگ

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

فاطیما مشابه این عشق جگرسوزو منم دارم پسره شماره منو از بابام گرفته بود البته توسط خواهرش هرشب ب من پیام میداد ک من اومدم پاساژ دارم تورو توی این لباس عروس کنار خودم تصور میکنمتورو خدا جواب بده وگرنه خودمو میکشم
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
یه بار با دوستام سه نفر بودیم داشتیم از دبیرستان برمیگشتیم. دوتا پسر داشتن رد میشدن . گفتن اتل متل توتوله اسم وسطی بتوله
منم وسط بودم
ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی