2777
2789
وا...زمان ما والا جرئت نداشتیم با پسرا حرف بزنیم...حالا چه خبره...خب چرا اخراج نمی کنن
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا اینکه آمار مدرسه میاد پایین برا مدیر خوب نیس. نهایتش بفرستن بزرگسالان که اونجا هم دست کمی از بیرون نداره
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
منو خواهرم خرید کرده بودیم دستمون نایلکس خریدا بود رفتیم تو یه مغازه ی دیگه چیزی نخریدیم برگشتیم بیایم بیرون یه پسره بهمون گفت مبارک به سلامتی بپوشین . غشششششش کردیم از خنده
اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
یه بار یکی بهم یاد داده بود هر کی بهت تیکه انداخت بهش بگو کوچولو ساکت تا رو جهانی کودک منم هی اینو میگفتم نگو یه مورد روش چندبار اجرا شده داد زد اینم یه جمله بلده همیشه همینو میگه
خدایا یه شادی یهویی نصیب هممون کن...آمین💜
دیروزم یکی انقدر بهم گیر داده بووووود هی میگفت دستاتو از جیبت درار خانوم اونقدرام سرد نیس خانوم خانوووووم چرا دستات تو جیبته؟ خسته شدم خیلی ببخشیدا گفتم عهههه انقدر گه نخور د گفت خانوم من کی شما رو خوردم
خدایا یه شادی یهویی نصیب هممون کن...آمین💜