2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه راهنمایی کنید چطور میتونم زبان یاد بگیرم ۳۳سالمه و مبتدی هستم دوره مجازی لطفاً معرفی کنید

سلام عزیزم یاد گرفتن اگه با علاقه باشه روندش سریعه این پیج پکیج های آنلاین و آفلاین داره و واقعا فوق العاده و حرفه ای هستن یه سر بزن @Englishtorbo

من زیاد تو تلفظ خوب نیستم میتونی چند تا کلمه با تلفظ بنویسی برام و اینکه بخوام کامل حرف بزنم چقدر طو ...

عشقم با چند تا کلمه که نمیشه یاد گرفت میتونی تو سایت Google translate بزنی کلمه بنویسی تلفظش رو هم میاره با ویس ،و اینکه اگه کلا میخوای تلفظت خوب بشه سعی کن فیلم های زبان انگلیسی زیاد ببینی یا مثلاً ویدیوهای کوتاه از افراد معروف مثل ترامپ که به انگلیسی صحبت میکنن زیاد گوش کن و سعی کن لحجشون رو تقلید کنی به مرور اوکی تر میشی