2777
2789
عنوان

یکی از وحشتناک ترین آبروریزی بچه هاتونو بگید😂☹

| مشاهده متن کامل بحث + 3724 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سر و زبونی داشته🤣🤣🤣

خیلی،، الانم همینه... 

کافیه بگی از ادکلنت بده بزنم میگه ادکلن میزنی؟ بخر

😂😂😂

خوب قانعت میکنه... 

ولی کلا خودش حق داره از تمام وسیله های بقیه با اجازه هم نه بی اجازه استفاده کنه... 

فقط زمانی میگه که ندونه اون شی کجاس... پیداش نکنه و زنگ بزنه بپرسه... 

وگرنه  برمیداره  استفاده میکنه 😂😂😂

همین دیشب سر همین موضوع جنگ داشتیم باهم😂

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
دو دیقه سکوت اختیار کرد 🤣بعد من همش میگفتم اون پریشب بود به پسرم، اونم می‌گفت نه بابا دیشب بود خورا ...

یه بار منم با شوهرم بحثم شده بود بعدمقصر هم شوهرم بود دخترم کلاس اول بود داشت با گوشیم بازی میکرد مادرشوهرم همون موقع پیام داد دخترم براش نوشت عزیزم من دارم شوهرمو دعوا میکنم بعدا پیام میدم(با کلی غلط املایی نوشته بود)

خیلی،، الانم همینه...  کافیه بگی از ادکلنت بده بزنم میگه ادکلن میزنی؟ بخر 😂😂😂 خوب قانعت م ...

دختر کوچیکه منم همینه یعنی هیچ کس حق نداره به وسایلش دست بزنه اما خودش میره وسایلا خواهرشو خراب میکنه

داشتم با مادر شوهرم تلفنی صحبت میکردم گفتم همسرم دیر اومده من خواب بودم نشد بهش بگم کارش دارید زنگ ب ...

وای من متنفرم از اینکه بچه به بزرگتر نسبت دروغ میگه بده... 

خیلیارو دیدم تا مامانشون یا باباشون حرف میزنه میگن دروغ نگو... دروغ میگه... خیلی زشته خیلی 

نباید جلو بچه تون یسری رفتارای غلط کنید... 

چون سریعا یا کپی میکنن یا ازش برداشت غلط میکنن 

برای خودتون بده 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
دختر کوچیکه منم همینه یعنی هیچ کس حق نداره به وسایلش دست بزنه اما خودش میره وسایلا خواهرشو خراب میکن ...

🙄🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️ 

چه کنیم،، منکه عادت کردم به کاراش

پذیرفتم 

وای من متنفرم از اینکه بچه به بزرگتر نسبت دروغ میگه بده...  خیلیارو دیدم تا مامانشون یا باباشو ...

زمین قورتم داد فقط

حالا مادرشوهرم آدم خوبیه اگه ازون مادرشوهرایی که نی نی سایتی ها ازشون تعریف میکنن کارمون به طلاق کشیده میشد

وای من متنفرم از اینکه بچه به بزرگتر نسبت دروغ میگه بده...  خیلیارو دیدم تا مامانشون یا باباشو ...

خیلی کوچولو بود توی تلویزیون هم دیده بود که دروغ کار زشتیه منم بنا ب دلایلی نمیشد راستشو بگم ولی خیلی بد بود 😅