2777
2789
عنوان

جذب همسر با نوشتن مشخصات دلخواه

705 بازدید | 46 پست

بچهاا من تا ۳۰ سالگی مجرد بودم و البته خواستگارای زیاادی نداشتم و توی انتخاب همسر هم حساس بودم و همیشه دوست داشتم همسرم یه سری مشخصات داشته باشه 

این مشخصات رو نوشته بودم برای خودم و گذاشته بودم جایی..

راستش کمی دیگه ناامید شده بودم  دیگه از ازدواج اما به تازگی ازدواج کردم و همسرم دقیقا همون چیزی که میخواستم حتی بهتر♥️

میخام بگم اصلا ناامید نباشید به وقتش اونی که میخواید سرراهتون قرار میگیره فقط ایمان قلبی داشته باشید🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشخصاتی که بعد از سی سال پیدا بشع که دیگه جذب نمیشه گفتحالا توی چند وقت جذبش کردی از وقتی نوشت ...

حرفتون اصلا ربطی به سن نداره 

توی هرسنی به اون چیزی که قلبا میخوای برسی ارزشمنده

مدال قهرمانی المپیاد ۲۰۲۵ برای شما بانوی عزیزم بخدا از دست همین شوهر ۱ سال دیگه میای آه ناله اینجا تو ازدواج برات نریدن

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚

چقدر قلبت تیرست حرفی ندارم واقعا با آدم هایی مثل شما

خوشبخت ترین باشی قلبم تیره نیست و آرزوی بدی هم برای کسی نمیکنم منظورم اینه آدم از شوهر چیزی درنمیاره حالا فعلا داغی بعدا متوجه میشی عزیزم

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚